Poznaniacy, czy ma ktos orient Excursionist?
chciałbym obmacac przed ewentualna decyzją zakupową.
Odpowiedz do tematu
: Orient Excursionist
:
blasinski, - klikać i się nie zastanawiać. Wrogie przejęcie będzie bezproblemowe Ja swojego (jak większość) kliknąłem bez zastanowienia
:
no tak ale to ma byc prezent na moje urodziny i glupio go oddawac na wrogie przejecie
jslanina napisał/a: |
blasinski, - klikać i się nie zastanawiać. Wrogie przejęcie będzie bezproblemowe Ja swojego (jak większość) kliknąłem bez zastanowienia |
no tak ale to ma byc prezent na moje urodziny i glupio go oddawac na wrogie przejecie
:
blasinski, - będę w Poznaniu dopiero między 16 a 20. Do tego czasu mój wędrowiec powinien dotrzeć Nie wiem czy to pomoże
:
jslanina jak nic innego nie wypali to sie odezwe
:
kupuj, nie zawiedzesz się na pewno.
:
Tak zachwalacie, że się zaczynam łamać lekko... Ale jeszcze nie do końca jestem przekonany.
Napiszcie pls, jak się odbywa pokazywanie drugiej strefy?
Napiszcie pls, jak się odbywa pokazywanie drugiej strefy?
:
Bierz Pan w ciemno, bedziesz mile zaskoczony
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-01-06, 12:41, w całości zmieniany 1 raz
Santino, - mój jeszcze nie dotarł - GMT nie jest ustawiane niezależnie, jest to rozwiązanie jak w GAZ-14 czyli wskazówka gmt to zegar 24 godzinny a strefę ustawiasz bezelem. Mimo wszystko zegar na fotach prezentuje się świetnie a zoo nie przeszkadza, jednego orienta mam i sympatycznie to wygląda
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-01-06, 12:41, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
Zoo ogólnie mi przeszkadza. Sam zegarek wygląda świetnie - nawet leży na ręku nieźle.
Ale to ustawianie drugiej strefy mnie nieco zniechęca. Chciałbym jednak takie prawdziwe GMT.
Ale to ustawianie drugiej strefy mnie nieco zniechęca. Chciałbym jednak takie prawdziwe GMT.