W oczekiwaniu na Sokoła i Orienta staram się zaplanować kolejny zakup. W szranki stają trzy różne zegarki. Pytanie stałe, który i dlaczego
1. Steinhart Marine Chronometer II Rome
2. Strela 38mm (biała)
3. Seiko SARB017
Odpowiedz do tematu
:
Steinhart Marine Chronometer II Rome bo tak
:
Zdecydowanie - jestem za
Tomek napisał/a: |
Steinhart Marine Chronometer II Rome bo tak |
Zdecydowanie - jestem za
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Zagłosowałem na Stenka, ale mnie się bardziej wersja z arabskimi indeksami podoba
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
A ja oddałem głos na striełe
:
Jakies takie kazdy z innej bajki.
Na pewno wiesz, co chcesz tak wlasciwie?
Marine.
Na pewno wiesz, co chcesz tak wlasciwie?
Marine.
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
rybak - wiesz, w sumie to po prostu zegareczki które mi się podobają. Każdy ma coś fajnego i się zdecydować nie mogę. W sumie zegarków już kilka u mnie w pudełeczku jest także teraz mogę wymyślać.
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-01-06, 22:17, w całości zmieniany 2 razy
Aleś namieszał...
Wszystkie warto mieć, kwestia tylko w jakiej kolejności.
Przyjmij, że najpierw to, co najłatwiej Ci zdobyć, z powodów finansowych lub innych a potem kolejne...
Daję głos na Strzałkę, jest przepiękna choc nieduża.
PS
Ale zielonego nie kupuj wcale, brzydal i w ogóle...
Wiem bo mam i odradzam, żeby zbyt wielu się na niego nie nacięło
Wszystkie warto mieć, kwestia tylko w jakiej kolejności.
Przyjmij, że najpierw to, co najłatwiej Ci zdobyć, z powodów finansowych lub innych a potem kolejne...
Daję głos na Strzałkę, jest przepiękna choc nieduża.
PS
Ale zielonego nie kupuj wcale, brzydal i w ogóle...
Wiem bo mam i odradzam, żeby zbyt wielu się na niego nie nacięło
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-01-06, 22:17, w całości zmieniany 2 razy
:
Woytec60, - hehe, zielony to przez Ciebie na liście, Strzałka od zawsze mi się podobała - a zegar w stylu Marine chodzi mi po głowie też od dawna. Wszystkie są w planie na ten rok tylko kolejność jeszcze nie ustalona
:
Bierz w pierwszej kolejności strzałkę, potem dokupisz Stenka o
:
No wlasnie, to takie sa, ze mozna by miec po jednym - i nurka.
W zasadzie wszystkie "okazje" obsluzone
Woytec60 napisał/a: |
Aleś namieszał...
Wszystkie warto mieć, kwestia tylko w jakiej kolejności. |
No wlasnie, to takie sa, ze mozna by miec po jednym - i nurka.
W zasadzie wszystkie "okazje" obsluzone
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
:
Seiko, bo jest jedyne w swoim rodzaju.
hrg.pl
:
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-06, 22:47, w całości zmieniany 2 razy
Żebyś Waść miał łatwiejszy wybór
Ile ta łapa może mieć w obwodzie ? , że ten mały Alpinist sensownie na niej wygląda ?
a tu celem zamętu w głowie
nie jest drogi
Ile ta łapa może mieć w obwodzie ? , że ten mały Alpinist sensownie na niej wygląda ?
a tu celem zamętu w głowie
nie jest drogi
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-06, 22:47, w całości zmieniany 2 razy
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Zdecydowanie Stenek.
: Re: Kolejny zakup - czyli co wybrać
Odpowiedz do tematu
soczysty stenek!
strzalka ta volmaxa 38mm na moim reky 16,5cm wyglada na malutka. Wczoraj mierzylem na spocie - piekny zegarek, ale nawet na moje gabaryty wydaje mi sie za maly - zszedl z wishlisty przez to - moze kiedys wypust szturmancow tylko kumotry mowili ze to juz pod 2 tysie podchodzi...
Kurde jak to sie zmienia.... mam jeszcze w szufladzie atlantica seahuntera 35mm bez koronki 40mm lug2lug. Kiedys wydawal mi sie dostojnym zegarkiem - teraz jak zakladam to mam wrazenie, ze to dzieciecy zegarek - po prostu wyglada to niedorzecznie
s
strzalka ta volmaxa 38mm na moim reky 16,5cm wyglada na malutka. Wczoraj mierzylem na spocie - piekny zegarek, ale nawet na moje gabaryty wydaje mi sie za maly - zszedl z wishlisty przez to - moze kiedys wypust szturmancow tylko kumotry mowili ze to juz pod 2 tysie podchodzi...
Kurde jak to sie zmienia.... mam jeszcze w szufladzie atlantica seahuntera 35mm bez koronki 40mm lug2lug. Kiedys wydawal mi sie dostojnym zegarkiem - teraz jak zakladam to mam wrazenie, ze to dzieciecy zegarek - po prostu wyglada to niedorzecznie
s