plaski, czytelny, ladny
Odpowiedz do tematu

: plaski, czytelny, ladny
panowie, szukam jakiegos zegarka dla ojca - aktualnie nosi jakiegos atlantica w tytanie chyba, bo lubi plaskie, lekkie zegarki.

ja wole cos wiekszego i wyzszego, wiec sie nie bardzo wyznaje na plaskich zegarach. Pomozecie? moze byc kwarc, choc chyba wolalbym mechanika.

budzet jakis niewielki, do 1kpln

priorytety sa takie: plask i, lekki, czytelny (wiec bez chrono, czy multicala raczej), rozmiar kolo 40-42.

beceen | ***** ***
:
1000zl to bierz dla ojca Mewe M1777 wyjdzie z vatem 500zl i na jakiegos divera od Seiko zostanie æeby mial czym poszpanowac na ogródkach dzialkowych latem ;)

Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
znalazlem cos takiego i mi sie nawet widzi; w srodku miyota

[ Dodano: 2012-01-26, 20:04 ]
a mewa jest cienka?

beceen | ***** ***
:
No wiesz :twisted: :twisted: Mewa jest wypasna szalenie, a cienka to jest zupka z kubka :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

:
wiem, ze poszukac moge i szukam, ale myslalem, ze mi kumotry jakis konkretny model zapostuja.

wszyscy tylko lotniki po 46 mm nosza? :razz:

beceen | ***** ***
:
Podobno damski :mrgreen:
Ale za to cienki, lekki i dopasowany do łapy. Ojcu się spodobie (chyba)

Uploaded with ImageShack.us

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
moze by mu sie podobal, ale mi sie nie podoba w ogole:]
a spojrzalem na swiss kwalitetne zegary - certina podium ds w kwarcu jest fajna?
o taka:

beceen | ***** ***
:
Remik, Co Ty z tym apartowym tworem ciągle...?

beceen, mnie się nawet podoba, ale są fajniejsze :-)

:
Santino napisał/a:
Remik, Co Ty z tym apartowym tworem ciągle...?

A tak se podjudzam :razz:

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Santino, jeszcze certina sydney mi sie podoba, ale w polszy nie moge znalezc.
generalnie ciezko znalezc cos plaskiego i z wyrazna tarcza co jeszcze jakos wyglada w miare mesko.

beceen | ***** ***
:
W Skagenach poszukaj, są nawet dostępne w Polsce w stacjonarnych sklepach. To w większości kwarce, dość płaskie, dobrze wykonane zegarki ..

:
Z tymi Skagenami to uważaj na paski bo sa one robione pod dany model i potem trudno dokupić, tzn drogo wyjdzie, a zamienników nie ma. Syn ma Skagena, bardzo dobre wykonanie za coś około 500zł, no to jeszcze Ci na Mewke zostanie :)
Od Mewki nikt nie ucieknie Panie ;)

Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Ja uciekłem i od dawna żałuję!!!

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Kolego nie wiem czy zaglądasz do tej jaskini zła i próżności, ale na tamtejszym bazarku wystawił ktoś tam akuratny zegarek dla Twojego starszego ;)
http://zegarkiclub.pl/for...uguste-reymond/
a na naszym bazarku CeWowym fajna Adriatyka dla starszych jest do sprzedania za mały pieniądz, ale kwarcok bezduszny.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum