No kumotrowie pojawiły się takie nowe paskudy od TAO http://www.taowatch.com/display.asp?id=89
Na razie zero informacji-tylko czysta fotka.
Na stronce mają zaznaczone, że można zamawiać już w pre-order, ale kto to zamówi skoro nie umieścili żadnych info
Pokraki to jest mało powiedziane ...
Zresztą umówmy się - z tych namiętnie kopiowanych zegarków po zylion zetafonów to jest mało takich, które NIE wyglądają jak pokraki. W końcu to ma z nadgarstka wrzeszczeć : patrzajta chamy jaki ten mój właściciel normalnie jest "saksesful men"
Czino [Usunięty]
2011-01-25, 08:59
:
Ano właśnie znalazłem Ulysse Nardin-El Toro
Generalnie bardzo mi się podobają Ulyssy, ale ten model taki se
EDIT:
Jeszcze fotka oryginału
Myślę, że to o ten się rozchodzi
Ostatnio zmieniony przez Czino 2011-01-25, 09:05, w całości zmieniany 2 razy
Wizulanie nie do przyjęcia dla mnie. Poza tym ciekaw jestem jak zwykle jak został opisany na tarczy - osobiście stawiam na "Perpetuel Calender", "GMT" i ofkors "Germany Mov't".
Foch und Ch.
Blaz [Usunięty]
2011-01-25, 11:14
:
A ten bezel po lewej to jakaś tleniona stal?
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-01-25, 11:20, w całości zmieniany 1 raz
A ja powiem, że widziałem gorsze Tao i nie Tao, Gdyby mocowanie paska było normalne to bym się poważnie zastanowił nad którymś w stali Ile niby ma ta "przyjemność" kosztować
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Czino [Usunięty]
2011-01-25, 20:43
:
Nawet najstarsi górale nie znają ceny tego cacka Iks-podejrzewam, że nawet producent tego nie wie
Ale tak poważnie to sądzę, że 93$
Ostatnio zmieniony przez Czino 2011-01-25, 22:36, w całości zmieniany 1 raz
Ani to Tao, ani jego pierwowzór do mnie nie przemawiają ..
Podobnie jak Kubama, jestem bardzo ciekawy, co odkryjemy na tarczy przy dokładniejszych zdjęciach? Poza "Germany" ..