Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#5 Wysłany: 2009-10-27, 19:52
Svedos napewno wie jakie to kolory i czego to odcienie ja sie nie znam ale różwego G- shocka bym nabył dla szpanu to teraz modny kolor wsród młodych i nie tylko
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#13 Wysłany: 2009-10-27, 22:52
Jeśli tutaj zaraz nie napiszecie wszyscy że mój Poljot -a 'la Franck Muller z bardzo elegancką łososiową tarczą i niebieskimi wskazówkami to przepiękny i wyjątkowo ładny zegarek....to od jutra zacznę wszędzie wklejać kilogramy jego fotek w każdym możliwym temacie...wybór należ do was
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#14 Wysłany: 2009-10-27, 22:56
svedos napisał:
Jeśli tutaj zaraz nie napiszecie wszyscy że mój Poljot -a 'la Franck Muller z bardzo elegancką łososiową tarczą i niebieskimi wskazówkami to przepiękny i wyjątkowo ładny zegarek
+1 tylko już go nie wklejaj , chyba że w temacie o nim
Jeśli tutaj zaraz nie napiszecie wszyscy że mój Poljot -a 'la Franck Muller z bardzo elegancką łososiową tarczą i niebieskimi wskazówkami to przepiękny i wyjątkowo ładny zegarek....to od jutra zacznę wszędzie wklejać kilogramy jego fotek w każdym możliwym temacie...wybór należ do was
Twój Poljot z bardzo elegancką łososiową tarczą i niebieskimi wskazówkami to przepiękny i wyjątkowo ładny zegarek. Serio - to pisałem ja, miłośnik m. in. różowych krawatów stosowanych w różnych konfiguracjach. Dla mnie możesz go wklejać na tony
BTW pamiętam, jak mnie na kizi jeszcze zauroczył Twój Poljot. Muszę mieć coś tonneau albo choć square... Tao leci, ale czuję, że to nie będzie to niestety. Obym się rozczarował