Chyba się 300 nie uzbiera.
Santino napisał/a: |
U Ciebie jest 120, ale już niewiele więcej zostało takich, których nie masz ![]() Chyba się 300 nie uzbiera. |
Santino napisał/a: |
:mrgreen: ![]() A swoją drogą, to ciekawa postawa Kolegi swnw. Ciekawe czy jeszcze do nas wróci... |
swnw napisał/a: |
Właśnie ze zdumieniem a niekiedy niestety z niesmakiem przeczytałem te wypowiedzi, które pojawiły się po tym jak zrezygnowałem. Na wielu forach taki poziom dyskusji jest niedopuszczalny. Kultura w dzisiejszym świecie jest wartością mało znaną, a niektóre wypowiedzi z tego wątku świadczą o tym jak bardzo mało znaną. W merytorycznej dyskusji podaje się wiadomość i jej źródło tu panuje zasada "wiem bo wiem" i wysoki poziom samozadowolenia - to częste w anonimowym w większości internecie. Mnie taki poziom nie odpowiada. Właściwie nazywanie tego dyskusją jest dużym komplementem. |
Cytat: |
Po przeczytaniu kilku wątków miałem pewność, że atmosfera i poczucie humoru są w wielu wypadkach "Top and Chronometer" co bardzo umila forumowa egzystencję. |
Blaz napisał/a: |
prawdziwego mężczyznę poznaje się po czynach, a nie po rytualnym tańcu godowym. |
Blaz napisał/a: |
Budzi współczucie i litość, a może nawet zażenowanie. |
ALAMO napisał/a: |
bo FC to ma ze sto la, albo i lepiej ![]() |
Cytat: |
W merytorycznej dyskusji podaje się wiadomość i jej źródło tu panuje zasada "wiem bo wiem" |