:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-08-09, 11:51, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
maciek
[Usunięty]
2013-08-09, 11:56
:
E spoko, znamy się od dawna jak łyse konie, dobrze wie co mnie wkuwia.
Ups, sorry, tylko nie popcorn...

Hik.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2013-08-09, 11:56, w całości zmieniany 1 raz
:
Lepiej się wyśpij. A przepraszam upał na dworze to i nie ma jak spać
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
jak zamyka oczy to pewnie nadal nadlatują stada messerschmittów
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
...ooo, a wcześniej w Lidlu byłeś
:
Nie ukrywam, że to słoniowa recka się znacznie przyczyniła do zakupu tegoz dwa lata temu.
Potem coś mnie opętało i sprzedałem
Ale znów go mam, tym razem w pełni świadomie
10.

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Ostatnio zmieniony przez Sebastian 2015-02-11, 06:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
goTomek, jak znowu będziesz chciał sprzedać to jestem pierwszy w kolejce
" Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy

"
:
Mój ma już kilka lat , przeżył niejedno. I ostatnio zaczął się "pocić" . Fajny zegarek, fajnie się dalej prezentuje .
Gdzie na Śląsku mi go naprawią , wymienią uszczelki itp ?
Ostatnio zmieniony przez staszek 2017-11-02, 18:42, w całości zmieniany 1 raz
I co z tego że to kopia . Po świecie chodzi kilka miliardów kopii i nikt raczej na to nie narzeka