_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
a te okreslenie narodowości to z jakiej litery się pisze głabuchu?
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
diver [Usunięty]
#5 Wysłany: 2017-06-07, 12:27
Ratler Wściekły I napisał/a:
ale o co kaman troluchu?
żebyś odpuścił przez tydzień choćby i nie myślę tu o sobie, dasz radę
wiesz każdy ma swoją niszę, jedni lubią ciszę a inni chcą być w centrum mimo iż czasami
nie dają rady - jak Ty (kto jak się przezywa, tak samo się nazywa )
Pies czy kot?: kot
#13 Wysłany: 2017-06-08, 10:04
Niegłupi pomysł z tym tygodniem dobroci. Wszyscy zrzucą co mają na wątrobie, mi się tydzień odpoczynku od forum przyda.. Później Szanowne Grono Administracyjne będzie musiało tylko obsrane wątki posprzątać.
Tylko nie w tygodniu 19-25.06 bo nie chcę przeoczyć informacji z WKS.
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#14 Wysłany: 2017-06-08, 10:11
arek314, Tydzień srydzień
Żaden odpoczynek, bo z pagonami możesz przecież wszystko czytać, więc nic nie przeoczysz, tylko nie możesz pisać, a i to nie od razu, tylko po przekroczeniu pewnego pułapu
Ale potem przez miesiąc nic nie sprzedasz na bazarku
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#15 Wysłany: 2017-06-08, 10:12
goTomek, ja nie mam zamiaru w tych dyskusjach uczestniczyć, po prostu przez ten tydzień nie będę zaglądał na forum
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.