Santino,
Grubo poszli, nie?
Może się okazać, że najlepiej kapitalizujacym na historii związanej z Polską zegarkiem będzie produkt brytyjsko-szwajcarski.
_________________ "It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
Mi się ten projekt podoba. A znając wykonanie obecnych Ch.Ward (a to ta sama baza produkcyjna i te same fabryki) to nawet przy tej cenie ten zegarek się nie ma czego wstydzić.
_________________ "It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
Pies czy kot?: kot Pomógł: 42 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 4536 Skąd: Dubland
#8 Wysłany: 2020-09-12, 10:16
Szymon napisał/a:
Mi się ten projekt podoba. A znając wykonanie obecnych Ch.Ward (a to ta sama baza produkcyjna i te same fabryki) to nawet przy tej cenie ten zegarek się nie ma czego wstydzić.
Moim zdaniem projękt wybitnie przeciętny.
A co do robienia szumu wokół kawałka blachy, to mam breloczek do kluczy z amelinum w kształcie samolocika zrobiony z wręgi rozbitego Hurricane'a. Chyba piątaka mnie kosztował. Złomu z rozbitych samolotów na Wyspach jest na ciężarówki.
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#9 Wysłany: 2020-09-12, 10:49
Erolek napisał/a:
Też tak myśle. Z drugiej strony - trudno zrobić naprawdę oryginalnego pilota, a do tego te na klasyczne wzory wciąż sa chętni.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19088 Skąd: TST
#10 Wysłany: 2020-09-12, 10:59
Erolek napisał/a:
Szymon napisał/a:
A co do robienia szumu wokół kawałka blachy, to mam breloczek do kluczy z amelinum w kształcie samolocika zrobiony z wręgi rozbitego Hurricane'a. Chyba piątaka mnie kosztował. Złomu z rozbitych samolotów na Wyspach jest na ciężarówki.
Pozdrawiam
Eryk
Otóż to.
Oglądając materiał reklamowy pomyślałem o ludziach modlących się do kawałka starego drewna bo im powiedziano, że pochodzi z krzyża na którym umarł Chrystus.
Mechanizm podobny
Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#14 Wysłany: 2020-09-14, 12:08
Woytec napisał/a:
Tarcze "z meteorytu" (z czego by nie były) przynajmniej wyglądają ciekawie ale kawałek zardzewiałej blachy pod deklem...
Żeby sprzedać coś przeciętnego za nieprzeciętna cenę trzeba wymyślić do tego nieprzeciętną "mitologię". Tribus poszedł w blachę... i tak dobrze że bez przestrzelin czy innych "atrakcji" typu "pasek z nieotwartego w czasie skoku spadochronu" (nówka sztuka tylko raz używany)...