Kumotry, parę tygodni temu mojemu Tacie odmówił posłuszeństwa (po prawie 25 latach używania) kwarcowy Roamer...no i został tylko z jakąś starą 5. Pojawiła się myśl, że fajnie by było kupić coś nowego...warunki brzegowe: kostka, automat, grubość koperty max 10mm, budżet 1500zł....da się to pogodzić?
kemmner tonneau to pierwsza myśl...ale nowych brak....a z używkami też bieda...
_________________ lepsze jutro było wczoraj
Kumotry, parę tygodni temu mojemu Tacie odmówił posłuszeństwa (po prawie 25 latach używania) kwarcowy Roamer...no i został tylko z jakąś starą 5. Pojawiła się myśl, że fajnie by było kupić coś nowego...warunki brzegowe: kostka, automat, grubość koperty max 10mm, budżet 1500zł....da się to pogodzić?
kemmner tonneau to pierwsza myśl...ale nowych brak....a z używkami też bieda...
Automat i max 10mm grubości to będzie wyzwanie samo w sobie zwłaszcza w takim budżecie.
_________________ "It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
Automat i max 10mm grubości to będzie wyzwanie samo w sobie zwłaszcza w takim budżecie.
Zdaję sobie sprawę...myślę, że jak będzie 11 to przeżyje... kwestia uszu.... zegarek ma przylegać do nadgarstka... Jak przymierzył spinnakera to zdecydowanie stwierdził, że za gruby
_________________ lepsze jutro było wczoraj