Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#1 Wysłany: 2021-03-03, 17:26 Sprzedaż rudy
Szafka z alkoholem mi się nie domyka. Chciałem trochę sprzedać, ale poczytałem że nie bardzo można. Wiecie jak to jest w praktyce? Mogę legalnie odsprzedać komuś butelkę z banderolą jaką kupiłem x lat temu?
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#3 Wysłany: 2021-03-03, 18:08
To teraz jak na Kizi musisz odpalić opłatę za wystawienie byłby paragraf za czerpanie korzyści z przestępstwa
Durne te przepisy, już widzę jak dzieciaki kupują alkohol przez internet zamiast iść do zaprzyjaźnionego żula..
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
arek314, niby nie można ale normalnie ludzie sprzedają.
Najlepiej atakuj grupę whiskey.
Chyba, że to butelki w stylu Jack Daniels, Ballantines, Johnnie Walker to grupy na fb sobie daruj
#14 Wysłany: 2021-03-03, 23:26
Skoro to szerszy problem to deklaruję pomoc - przyjmę każdą ilość na stan
Mam sporo miejsca u siebie i mogę przechować kolegom, nie gwarantując że czasem jakaś zawartość się nie ulotni w naturalny sposób