Krzysiek, z tego co pamietam to ty raczej nie musisz sobie niczego udowadniać..
Prawda, w całej rozciągłości.
Natomiast czasami jednak warto po koleżeńsku pokazać jednemu z głównych komentatorów, że choćby się zesrał, osiąga ten sam wynik po przetworzeniu zdjęcia przez pięć serwerów i trzy konwersje.. A próby są generalnie nie warte zachodu - bo te same zdjęcia wysłane do redakcji czy tam innej obróbki, są absolutnie poprawne. BYĆ MOŻE - co też nie jest do konca pewne - jak będzie miał następnym razem do wygłoszenia jakiś komentarz o jakości, ostrości, głębi - to sobie siądzie i się napije piwa. Zamiast. Co mu oszczędzi ważny czas w życiu, który zamiast na pierdy przeznaczy na coś fajnego. Zegarek sobie zrobi, o!
Santino napisał/a:
To ocenią głosujący na zdjęcia do kalendarza.
Oczywiście że tak, sam zagłosuję Na te nieostre i ciulowe kartofle bez głebi
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2017-11-02, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#124 Wysłany: 2017-11-02, 22:04
Ty, Krzysiek, ale te twoje były ostre. Tylko nie w tym miejscu co trzeba
I to o to chodzi. Przynajmniej mnie.
A nie o krzywą kompresję
y, Krzysiek, ale te twoje były ostre. Tylko nie w tym miejscu co trzeba
To tylko Tobie tak się wydaje.
One mogły być ostre tam gdzie ja chciałem.
Albo mogły być ostre tam gdzie chcał algorytm konwertujący.
O którym - jak dowodzi powyższy przykład - gówno wiemy.
Więc proponuję dwa wdechy, i się przygotować do weekendu.
No właśnie w tym
Sylwek, ja miałem podobny kadr przy limitowanym Batorym - jasna tarcza, a w koło duża ilość elementów w odcieniach ceglastym, czerwono-brązowym itd. I identyczny był rezultat. Wszędzie gdzie się tego nie ładowało, robiło szarą tarczę na której zlewało wszystko. To jest na bank jakieś tajemne voo doo.
Tomek napisał/a:
Kuźwa, nie macie innych problemów ?
Szczęśliwie, nie
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2017-11-03, 09:53, w całości zmieniany 1 raz
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#133 Wysłany: 2017-11-03, 10:19
dla mnie druga jest najlepsza a trzecia najmniej ostra - nie wiem Kornel co piłeś
Ja na komórce widziałem tak samo jak Marcin, a na laptoku na którym pracuję teraz jest jeden wuj Co znów pozwala się zastanowić nad tym całym pierdolamento