Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 10 Mar 2014 Posty: 199 Skąd: Oberschlesien
#31 Wysłany: 2021-11-17, 09:30
Dzięki Dorian06. Już myślałem, że nikt nie spyta
Dotychczasowo tak:
Po nałożeniu tych nowych elementów na stare tak (nóżki też by musiały być zmienione):
Troche słabo chyba... Może z lustra by dać wyciąć u szklarza...
Kontrastuje slabo i traci sie efekt spójności z kolorem stacji dokującej, monitorów, klawiatury... Wydaje mi się, że z czarnym dobrze się wpisuje w kolorystyke biura...
Pies czy kot?: kot Pomógł: 42 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 4536 Skąd: Dubland
#38 Wysłany: 2021-11-18, 11:53
jarx napisał/a:
Daje lekkie wyobrażenie jakby mogło wygladać, ale na razie nie mam pomysłu na realizacje. Zostaje czarne.
Czarne lepiej.
Ten papierek z czekolady takse.
A sreberko domową metodą robi się srebrnym szprejem (ale takim chromowym, a nie srebrzanką do kaloryferów) lekko psikniętym na idealnie gładki, czarny, błyszczący podkład.
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
Ostatnio zmieniony przez Erolek 2021-11-18, 11:53, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 10 Mar 2014 Posty: 199 Skąd: Oberschlesien
#39 Wysłany: 2021-11-18, 19:04
Erolek napisał/a:
jarx napisał/a:
Daje lekkie wyobrażenie jakby mogło wygladać, ale na razie nie mam pomysłu na realizacje. Zostaje czarne.
Czarne lepiej.
Ten papierek z czekolady takse.
A sreberko domową metodą robi się srebrnym szprejem (ale takim chromowym, a nie srebrzanką do kaloryferów) lekko psikniętym na idealnie gładki, czarny, błyszczący podkład.
Pozdrawiam
Eryk
Dzięki Eryk. Wykorzystałem folie samoprzylepną naklejoną na sklejkę. Tak myślę, że chciałem sie przekonać, że to nie jest dobry pomysł dlatego nawet nie zdejmowałem czarnych elementów. Zostawie czarne bo dobrze się wpisuje w kolorystyke biura.
Może jak sie znudzi coś pomyślę...
Dzięki wszystkim za kibicowanie w tym "motoryzacyjnym" projekcie