Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35110 Skąd: Polska Pd. B
#47 Wysłany: 2013-11-22, 23:08
Reddity tanio były ostanio, ale się nie chciała przesyłka do PL pokazać przy checkoucie i nie chciało zaakceptować zamówienia
A teraz się zaczyna: Bizarro Thanksgiving Sale (80% off, code: NO-TURKEY) - i znowu djuuuppa
/
/
/
...Też tak macie
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Może być ciekawie!
[ Dodano: 2014-03-01, 10:34 ]
Nikt nie pisał ostatnio w temacie! Informuję więc, że wczoraj kupiłem zegarek na Cadencewatch, ku zadowoleniu Pauli. Wszystko jest po staremu, przesyłki 15$, zapowiadają dostawę w ciągu 15 dni.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 01 Gru 2014 Posty: 57 Skąd: Jelenia Góra
#60 Wysłany: 2015-01-12, 20:08
Przejrzałem wątek i właściwie nie znalazłem nic poza zwyczajowym na tym forum klepaniu się po plecach 😃 a chętnie dowiem się jak jest z jakością wyrobów tej tajemniczej korporacji. Czy wytrzymuje ten wynalazek porównanie do tanich marek w rodzaju lorus, casio? Jako że rzadko biegam w garniaku ale czasem jednak a nic minimalistycznego i cienkiego nie mam, to chętnie bym sobie sprawił a i przy okazji kupiłbym coś kobicie co zegarka nigdy nie nosiła i nie wie czy przekona się. Z góry dzięki za pomoc