Pomógł: 1 raz Wiek: 44 Dołączył: 31 Sty 2012 Posty: 818 Skąd: Kraków
#61 Wysłany: 2015-01-12, 21:21
domurst, Tak. Jakość przyzwoita, jak na zegarki "modowe". Orient/Seiko to to nie jest, ale Casio spokojnie dotrzymują kroku. UWAGA! Zdarzają się "kwiatki" w stylu Wrist Rocket (NB. piękny zegarek!), nietrzymające żadnego poziomu jakości - WR zero, podświetlenie od początku "na dobre słowo"... ale analogowe zegarki (Timescale, Wistar chrono) - to inna, lepsza, bajka.
zdrawki!
_________________ Dżentelmen z bardzo cienkim czubkiem.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 01 Gru 2014 Posty: 57 Skąd: Jelenia Góra
#65 Wysłany: 2015-01-13, 00:12
Fazi napisał/a:
domurst napisał/a:
Przejrzałem wątek i właściwie nie znalazłem nic poza zwyczajowym na tym forum klepaniu się po plecach...
- Jesteś moim fanem
Z całym szacunkiem ale na kizi forum 3/4 postów z tego forum znalazłoby się w koszu, już nie wspominając że za tak otwartą prowokację dostałbym "czapę". Nie ukrywam że był to trochę test tego na ile mogę sobie tu pozwolić. Już wiem, że na sporo Ale spoko, podoba mi się. Jeszcze z 20 postów i będę jeszcze ostrzejszy, przestanę się bawić w konwenanse i zacznę "dawać w ryj" w wątku z nowymi zakupami. Na razie jeszcze czuję że mi nie wypada
A co do Cadence to im tańszy zegar tym bardziej mi się podoba. Szkoda, że dziewczyna napaliła się na esprita z timetrend bo teraz zamawianie zegarka za 19 $ przy koszcie przesyłki na poziomie 15 będzie skrajnie nieekonomiczną głupotą. Zwłaszcza wczasach kryzysu... Do tego jestem chytry i pewnie nie zamówię, ale w razie czego wiem przynajmniej że warto.
Ostatnio zmieniony przez domurst 2015-01-13, 00:18, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35110 Skąd: Polska Pd. B
#66 Wysłany: 2015-01-13, 00:26
domurst napisał/a:
Fazi napisał/a:
domurst napisał/a:
Przejrzałem wątek i właściwie nie znalazłem nic poza zwyczajowym na tym forum klepaniu się po plecach...
- Jesteś moim fanem
Z całym szacunkiem ale na kizi forum 3/4 postów z tego forum znalazłoby się w koszu, już nie wspominając że za tak otwartą prowokację dostałbym "czapę". Nie ukrywam że był to trochę test tego na ile mogę sobie tu pozwolić. Już wiem, że na sporo Ale spoko, podoba mi się. Jeszcze z 20 postów i będę jeszcze ostrzejszy, przestanę się bawić w konwenanse i zacznę "dawać w ryj" w wątku z nowymi zakupami. Na razie jeszcze czuję że mi nie wypada
...
Powiem Ci, że już się boję
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#67 Wysłany: 2015-01-13, 00:30
hulelam napisał/a:
domurst Wrist Rocket (NB. piękny zegarek!)
Na pewno miałeś na myśli ten zegarek? Zestawienie jego nazwy w jednym zdaniu ze słowem piękny ciężko mi objąć umysłem. Aby się pokajać dodam że mam coś bardzo podobnego ze stajni decathlona kupione jako używka na alle za 18 zł (z przesyłką!!!). Dla odmiany działa i nie chce się zepsuć mimo że wielokrotnie próbowałem mu w tym dopomóc (sauna, dżakuzi, zgubienie śrubki od dekla itp.)
Pomógł: 1 raz Wiek: 44 Dołączył: 31 Sty 2012 Posty: 818 Skąd: Kraków
#68 Wysłany: 2015-01-13, 17:37
domurst napisał/a:
hulelam napisał/a:
domurst Wrist Rocket (NB. piękny zegarek!)
Na pewno miałeś na myśli ten zegarek? Zestawienie jego nazwy w jednym zdaniu ze słowem piękny ciężko mi objąć umysłem. Aby się pokajać dodam że mam coś bardzo podobnego ze stajni decathlona kupione jako używka na alle za 18 zł (z przesyłką!!!). Dla odmiany działa i nie chce się zepsuć mimo że wielokrotnie próbowałem mu w tym dopomóc (sauna, dżakuzi, zgubienie śrubki od dekla itp.)
Tak miałem na myśli ten plasticzak. Zupełnie nie w moim stylu ale podobał mi się... niestety na zdjęciach. Ale to moja jedyna "wpadka" z Cadence
zdrawki