slamacek Właściciel Kilku Fabryk Ryżu typek wredny bardzo
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 59 Dołączył: 15 Lip 2011 Posty: 3611 Skąd: Ultima Thule
#66 Wysłany: 2015-06-02, 19:14
Walter żyje po japońsku na ostatniej europejskiej wyspie. I sobie chwali. Pogodę, przyrodę, spokój ciała i duszy
Sweterki robią mu na drutach tubylcy (a właściwie - tubylki), ale tak pięknej koszulki tutaj nie można nigdzie dostać.
Z przyjemnych wieści: słońce u mnie dziś wstało sobie o 3:21, pójdzie spać o 23:32 (w to pójdzie spać, to nie ma co wierzyć - troszku schowa się za horyzontem)
Wady do końca miesiąca - tylko jedno połączenie lotnicze z Polską, od końca czerwca będę mógł wybierać czy chcę lądować w Gdańsku, czy może w Warszawie. I w związku z tym na ten jubileuszowy jesienny zlot literaturoznawców już na pewno dotrzeć powinienem
slamacek Właściciel Kilku Fabryk Ryżu typek wredny bardzo
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 59 Dołączył: 15 Lip 2011 Posty: 3611 Skąd: Ultima Thule
#72 Wysłany: 2015-06-03, 10:50
Koszulki - w dowolnym fuksjowym kolorze
Hegemonu - cordovan będzie midnight Blue, taki sobie kolor zamówiłem, teraz jedyna działająca tutaj garbarnia pracuje nad zleceniem. Pozostaje czekać...