Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11594 Skąd: Łódź
#707 Wysłany: 2015-10-16, 11:01
Nie wiem czy nieuczciwe czy nie ale 45 dni to było za krótko.
W tej chwili czekam na przesyłkę już 38 dzień i po staremu musiałbym już zakładać spór a sprzedawca zapewnia że towar wysłał
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#708 Wysłany: 2015-12-14, 17:24
Hej.
Czy jak robię przeliczenie płatności w portfelu to podaje mi od razu po prowizji i po kursie? Czy tylko po kursie?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 6 razy Wiek: 38 Dołączył: 23 Lut 2015 Posty: 597 Skąd: Kielce
#711 Wysłany: 2016-02-29, 23:37
Kumotry pomóżcie. Konto bankowe mam założone na dwa imiona, natomiast paypala założyłem na jedno. Czy będzie problem z przelaniem środków z konta na paypal? Jak czytam, to niby musi być i tu, i tu takie samo imię i nazwisko.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19088 Skąd: TST
#713 Wysłany: 2016-04-27, 09:46
Widzieliście tę nową "funkcjonalność" Paypala z szybkim doładowaniem?
Uwaga użytkownicy PayPala! Nie korzystajcie z najnowszej funkcji tego serwisu.
Zawsze używałem tej metody ale teraz się zastanawiam co z tym zrobić.
Nie martwi mnie może tak bardzo bezpieczeństwo jak prywatność, w końcu dając hasło do konta bankowego odsłaniamy wszystkie nasze transakcje na nim.
I wcale mnie nie pociesza, ze Niemcy czy inni też tak mają, nie lubię być całkiem osdłonięty.
Tak BTW, całkiem niedawno przecież zlikwidowano przedpłacone karty płatności (oprócz firmowych) a już niedługo nawet karty prepaidowe do komórek będą rejestrowane imiennie.
IMO to kolejny etap na drodze do likwidacji gotówki, całkowita transparentność i brak jakiejkolwiek prywatności
Podepnij takie, których nie będziesz musiał odpinać Mam na myśli debetowe, które możesz łatwo zasilić, najlepiej kilka w różnych walutach, oczywiście w miarę potrzeb.
Jak coś podepniesz, to nie wiadomo, na ile możesz odpiąć...