#1 Wysłany: 2013-05-27, 10:51 Klasyczny złoty i niedrogi do smokingu na ślub
Witam,
za 3 tygodnie biorę ślub i uświadomiłem sobie, że potrzebuje jakiś ładny zegarek do smokingu. Poszedłem do Apartu i z zegarków do tysiąca złotych najbardziej spodobał mi się taki:
Aztorin A041.G166
Poczytałem trochę forum i ogólnie nie cieszą się super dobrą opinią. Większość osób twierdzi, że przepłaca się za niego (kosztuje 590 zł).
Czy polecilibyście mi coś podobnego, w rozsądnych pieniądzach, najlepiej tak aby doszło w ciągu tych trzech tygodni do ślubu?
Pozdrawiam
Radek
sxill, ale chcesz zegarek na brązowym pasku do smokingu??
Jaki to smoking?
Faktycznie, nie pomyślałem o tym. Smoking jest klasyczny. Czarny pasek bardziej by pasował, jednak brązowe dużo bardziej mi się podobają. Chyba i tak zdecyduję się na brązowy pasek.
Dzięki za propozycje, najbardziej ten Orient mi się podoba. Przejdę się jeszcze po innych salonach z zegarkami zanim podejmę decyzję.
Pomógł: 39 razy Wiek: 45 Dołączył: 31 Maj 2010 Posty: 1608 Skąd: Kraków
#7 Wysłany: 2013-05-27, 12:49
sxill, pw masz
Szymon [Usunięty]
#8 Wysłany: 2013-05-27, 12:51
Zawsze mozesz dokupić sobie czarny pasek, założyć go do smokingu, a brązowy mieć po prostu do koszuli czy na inne okazje. Wydatek nie jest ogromny, a zdecydowanie rozszerza możliwości.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź