Pomógł: 35 razy Wiek: 49 Dołączył: 23 Maj 2012 Posty: 6031 Skąd: PL
#2 Wysłany: 2014-11-03, 19:35
Nie będę oryginalny i wybrałbym tak jak wybrałem.
Gekotkę. Wady znane, zalety znane, cena bardziej niż przystępna. Bulova mi nie leży. Paganini to kwarc i jakaś taka mocna inspiracja. Seiko jest ciekawe. Ale z racji swoich upodobań wybrałbym fliegera.
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć
Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2014-11-03, 19:39, w całości zmieniany 1 raz
Szymon [Usunięty]
#4 Wysłany: 2014-11-03, 19:40
Kurka... cieżko, ale sprobujmy doradzic.
A. Bulva - zajebista, ale masz juz czarną... chcesz drugi taki w innym kolorze po prostu? Jesli tak, to brałbym.
B. Seiko - jak dla mnie to za duzo złota w złocie. Ten model jest fajny, ale w innej kolorystyce.
C. Poganina miałeś, więc opinię masz. Pytanie, czy jest to zegarek do którego masz ochote wrócić?
Gekotka, spoko ale taki zestaw trochę mija sie z głownym zapytaniem - bo on jest biało-złoty, ale rozłącznie - w sensie w dwóch zegarkach,
[ Dodano: Pon 03 Lis, 2014 19:59 ]
No ta sportura kurna wogle, ale to wogle, nic a nic mnie nie rusza A już za te pieniądze to nieeee, postoję
Jeszcze taka opcja dodatkowa - czarno-złota, coś białego by się dobrało
Szymon napisał/a:
spoko ale taki zestaw trochę mija sie z głownym zapytaniem - bo on jest biało-złoty, ale rozłącznie
Na tym poziomie Adhd, to jak najbardziej może być To po prostu wszystko zegarki o których myślę, a dodatkowo przystępne cenowo Pagania miałem i w sumie z potrzeby chwili sprzedałem, obiecując sobie, że wrócę, bo słabych stron nie miał. Kosztuje grosze, wygląda jak 375 tysięcy dolców, bezobsługowiec - funfactor mega. Geckota - jakby miała inną lumę niż ta zielona to bym się nie zastanawiał - tak niestety obawiam się, że będzie leżeć, ale koperta mnie kusi straaasznie.
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2014-11-03, 20:00, w całości zmieniany 1 raz
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#11 Wysłany: 2014-11-03, 20:05
Z_bych napisał/a:
Gdzie, ile i czemu tak drogo?
Jest problem, bo tylko z USA, więc na bank z opłatami .. Sam czekam, aż się pokaże w którymś z zaprzyjaźnionych azjatyckich sklepów, tylko inna wersja bo licheniowa mnie nie rusza ani tyci tyci ..
Iks napisał/a:
Jeszcze taka opcja dodatkowa - czarno-złota, coś białego by się dobrało
Szybko się znudzi imho Też kiedyś rozważałem i na szczęście mi przeszło ..
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2014-11-03, 20:07, w całości zmieniany 1 raz
Zamawiałem dwa OSy od nich Sklep polecany również na WUS, gość jest nieco elastyczny cenowo i deklaruje niskie wartości na fakturach. Ja brałem fedexem, ale pewnie pocztą mogłoby przejść bez echa. A zresztą fedex można nieco "obejść"
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW