Zapraszam do pogaduszek o tunczykach duzych i malych, kwarcowych i automatycznych i jakich Wam tam do głowy przyjdzie

Na początek kilka fotek mojego SBBN015:

feleksc napisał/a: |
Kwarcowe czy nie ,ale dla mnie majstersztyki ![]() |
jimmy napisał/a: |
............aż się dziwię, ze jeszcze Dorian swojej puszki nie wkleił ![]() .....klasa ![]() |
muchacho_ napisał/a: |
Moze jeszcze nie wyczail tematu ![]() |
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
Dorian06 napisał/a: |
Skoro temat dotyczy Tuńczyka to tu zapytam. ![]() Czy tarcza od nowego limitowanego Tuńczyka (niebieska) pasowałaby do naszego ![]() Jeśli tak to można zamówić samą tarczę ![]() |
muchacho_ napisał/a: | ||
Tarcza na 99% by pasowała bo to jest ta sama koperta i ten sam mechanizm. Nie wiem tylko czy uda Ci sie gdzies znalezc sama tarcze ![]() |
muchacho_ napisał/a: |
Nie znaju, trzeba by popytać ![]() [ Dodano: 2015-08-27, 12:49 ] EDIT: W ogole nie wiem jak wyglada kwestia serwisowania zegarkow JDM w oficjalnym serwisie Seiko w Polsce. Czy jak pojde za kilka lat wymienic baterie i uszczelke to zrobia mi to w serwisie Seiko czy powiedza, ze oni sie tym nie zajmują? |