Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#1 Wysłany: 2016-03-25, 22:21 Któe chrono :D
Tak coś mnie nosi ostatni... Kupiłbym coś dla sportu do ewentualnej dalszej odsprzedaży... Tym razem jednak budżetowo. Limit do 1,5k PLN!
Pomysłów mam kilka.
1. Zuan 42mm - chociaż znowu ST19 i pewnie nie zostanie ze mną na dłużej - ale tu mogę się mylić bo indeksy na żywo mogą zrobić robotę a do tego to wdzięczny obiekt do paskowania.
2. Poljot Journey - Taki spontan - zawsze mi się podobał i może to to? Ale po co mi kolejne białe chrono Chyba, że czarna wersja
3. Dennisov Barracuda - po sprzedaży Seiko, które jeszcze do mnie nie dotarło można się szarpnąć - ale to już inny budżet (2,5 zuana ) Przy nim korci mnie jednak aby odłożyć na coś lepszego. Dodatkowo obawiam się rozmiaru bo już Tissot udowodnił mi, że profil + L2L jest jednak najważniejszy.
4. Night Hunter 4141 - budżetowy brajtek też ma swój urok. Cena jak za Poljota więc do przełknięcia. Tu więcej może Woytec powiedzieć bo miał takiego.
5. Olać wszystko i czekać na Moto Kurę/Xicorra Syrenę Sport
Pies czy kot?: pies Pomógł: 33 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Cze 2013 Posty: 2203 Skąd: Warszawa
#9 Wysłany: 2016-03-25, 23:21
Olej wszystko i się napij - w czerwcu ma być moto kura
z tych najfajniejszy chyba zuan, ale 38...
a do 1500?
może SARB065, Bulova moonwatch, 6138, Okean, jaki Hami?