Może coś podpowiecie, bo ja już mam mętlik. Szukam czegoś fajnego, co dorówna pod względem fun factora Boschettowi i przez to zagości na dłużej. Chciałbym wydać maksymalnie 1500zł, ale wolałbym się zmieścić w 1200zł. Wstępnie zdecydowałem się na takie Deep Blue:
...ale może nie udać się nabyć w dobrej cenie w USA, potrzebuję więc planu awaryjnego
Najchętniej widziałbym jakiś fajny odważnik, jednak w tej cenie raczej nic z butikowców nie dostanę, więc proponujcie wszystko co wam przyjdzie do głowy, mile widziany rozmiar ~44mm, mile widziane PVD.
Jak na złość teraz nic interesującego nie ma, a jeszcze kilka dni temu mogłem wybrać z 5-6 sztuk, CONUS to też nie problem bo mam człowieka w USA który zadeklarował pomoc. Nosi mnie po prostu i zastanawiam się czy nie kliknąć tego DB z WatchObsession
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#6 Wysłany: 2011-10-16, 13:41
Tomek napisał/a:
U Benarusa pokazały się Megalodony II
o to, to
pomijając, że zegar jest wielkości budzika i że napędza go tandETA (jakby nie mogli użyć o niebo lepszej pod względem konstrukcji i materiałów Miyoty 9015, ale amerykany muszą mieć kłalite ) to wzornictwo Megalodona wywala z kapci Najpardziej podoba mi się Megalodon 2 z żółtą tarczą - rewelacja
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!