Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#1 Wysłany: 2012-03-03, 14:49 ORIENT DISK
No i się zakochałem
jakby kto widział takie cudo w jakimś europejski sklepie lub aukcji to proszę o info
czeka nagroda
znalazłem taki model na aukcji ebay japan ale nie wiem czy mnie to trochę nie przerasta
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2012-03-03, 14:53, w całości zmieniany 2 razy
No i się zakochałem
jakby kto widział takie cudo w jakimś europejski sklepie lub aukcji to proszę o info
czeka nagroda
znalazłem taki model na aukcji ebay japan ale nie wiem czy mnie to trochę nie przerastaObrazek
W Europie go jeszcze nie widzialem, choc Herr Keller sie juz za smartami rozglada, moze i tego sciagnie.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#5 Wysłany: 2012-03-03, 15:03
Na stronie jakiegoś japońskiego sprzedawcy Orienta była cała galeria ale potierałem gdzieś linka.
Inna sprawa że mam dość szybkie łacze ale na tej stronce mój komp się strasznie męczył i wieszał
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Panowie, o tym, ze K. sie za smartami rozglada wiem stad, ze to ja go tak troche do tego namowilem
Pytalem co prawda o ten drugi wzor, ale wspominal cos, ze i tym sie przyjrzy.
W watches88 ceny sa na poziomie Mako, wiec mozna oczekiwac, ze i smarty beda w orientuhren na poziomie Mako.
Narzekal troche, ze Orient ostatnio ceny podniosl, wiec niekoniecznie beda ponizej stowy, jak Mako, ale to dosc proste zegarki na tym samym motorku, moj ostatni bordo FER1X to 9dych. Mysle, ze beda na podobnym poziomie - nie maja nawet lumy.
#12 Wysłany: 2012-03-03, 21:52
z tym że na ebayu najniższa cene jaką znalazłem to 1200 zeta