Ogólnie podoba mi się nawiązanie do ff - bezel albo akrylowy albo szafir tak jak w oceanie/helsonie. Wiadomo, sam wygląd zegarków to rzecz względna. [tralala]. Także np taki ocean7 wyjdzie pewnie tyle samo co helson, ale nie o to chodzi w tym momencie ([tralala 2]- ale z drugiej strony... ten ocean to wierna kopia ff ;/ wolałbym jakieś nawiązanie a nie aż kopiowanie)
Także są 2 chrono top, 2 zwykłe. Rozsądek podpowiada- zenton- 10 lat gwarancji i co 2 lata przegląd zegara. Tyle, że nie wiem... on mi się jakoś aż tak bardzo chyba nie podoba Może muszę jeszcze dłużej na niego popatrzeć bo się powoli przekonuje.
Chętnie usłyszę racjonalne opinie i porady.
Z góry dziękuję, może będzie mi łatwiej podjąć decyzję.
A może wy macie jakiś inny pomysł na nurasa w cenie do 1200 prezydentów? Najlepiej od jakieś firmy z która da się dogadać
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2012-04-06, 11:56, w całości zmieniany 2 razy
Moja propozycja - jako nawiązanie do FF wziąć seikacza SNZH55 lub 57 i wymienić tarczę - wyjdzie jakieś ~200 dolców, za 600$ kupić Boschetta CD II (cena z przesyłką), i jeszcze jakieś 350 $ zostaje, na jakiegoś fajnego Deep Blue ja osobiście wolałbym 3 zegarki zamiast 1
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-04-06, 11:51, w całości zmieniany 1 raz
Już się przywitałem, moje maniery zostały zjedzone przez zegarkowe emocje i nadchodzące święta. Musicie zrozumieć bo zacznę pisać po chińsku
Iks boschett nawet mi podchodzi ale to kiedyś.. może... reszta nie bardzo z deep blue to kiedys przejdzie czas na t1000 ale to się zobaczy seiko do mnie nie przemawia za bardzo
macie jakieś inne ciekawe propozycje? wolałbym się skupić na jednym zegarku - nie koniecznie w tej cenie (znaczy moze byc taniej nie drozej).