Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29450 Skąd: KrK
#106 Wysłany: 2012-09-22, 20:16
Ciniol i coś Ty najlepszego zrobił.
Dobrze, że nie mam teraz funduszy a pamięć krótką. Może zapomnę o nim.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#107 Wysłany: 2012-09-22, 20:53
Jak chcesz to mogę raz w tygodniu wklejać tego linka z dedykacją dla ciebie żebyś nie zapomniał.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pomógł: 3 razy Wiek: 55 Dołączył: 20 Sie 2012 Posty: 489 Skąd: Warszawa + CCCP
#113 Wysłany: 2012-09-27, 07:04
no i w końcu mogłem organoleptycznie oglądnąć 2 zegarki z czerwoną tarczą, które do mnie dotarły
1. Android Octopus
świetne wykonanie oprócz silikonowego paska
ale mam kłopot, ponieważ nie o taki kolor czerwonego mi chodziło - biję się teraz z myślami czy go zostawić czy puścić w obieg - nawet folii nie ściągnąłem...
2. Orient 'słynny' Chronograf
No, tu muszę powiedzieć, że ten zegar na żywca totalnie rozwala.
Przepraszam za nienajlepsze zdjęcia, ale wykonanie jest na najwyższym poziomie
Jeszcze folii do końca nie ściągnąłem