Monster spoko ale coraz bardziej mnie kręci aby go tym poniższym zastąpić, WR takie samo ale nie tak duży jak monster, na plus szafir, na minus wg gminnej wieści mechanizm, cena i brak możliwości dobrania zwykłego paska ale jako taki w góry czy gdzieś nad wodę itp jak znalazł a monster coraz bardziej mi ciąży na łapie i jednak za duży się zdaje być albo sam sobie tak wmawiam Sorki za fotkę nie- japońca w tym wątku.
Woytec60 [Usunięty]
#1460 Wysłany: 2013-03-16, 12:40
Kapitalna jest ta koperta i koronka!
Bransoleta zresztą chyba też. Tarcza mi nie leży ale coś ciekawszego w takiej kopercie chętnie ponosiłbym
Edit
Mam już 53 latka a do Monstera jeszcze nie dorosłem
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2013-03-16, 12:49, w całości zmieniany 2 razy
Woytec60, przecież pisałem że monster mi za bardzo ciąży, ten archi miałby dla mnie wymiar idealny, na Twoją łapę faktycznie damka Dobrze, że co do somesa nie mam takiego zdania
Iks, ten stenek nie podoba mi się kompletnie, podobny do oriska bc3 jest lekko ale te nacięcia na kopercie Gdybym faktycznie miał wymieniać monstera na inny zegarek w jego miejsce i dysponował ok 2k zł to jedynie ten outdoor, nie spotkałem niczego, co bardziej by mi się podobało, alpinisty nie do końca mi się podobaja, a sarby za eleganckie. Wszelkie militarne hamiltony itp nie bardzo, po prostu za bardzo "militarne" są Dobra koniec OT, pokazywać jakieś fajne seiko