:
o kurde
Ma kto¶ namiar na to co¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
I co z tego że to kopia . Po ¶wiecie chodzi kilka miliardów kopii i nikt raczej na to nie narzeka
:
Tomek napisał/a: |
Uprzedzam, że to nie s± tanie rzeczy, Panie Boczku .. |
Faktycznie
jako¶ tak naraz przestał się podobać
I co z tego że to kopia . Po ¶wiecie chodzi kilka miliardów kopii i nikt raczej na to nie narzeka
:
Mnie tam się zegarek dalej podoba, cena nie
:
Morion napisał/a: | Orient strzałki już dawno miał w swoich modelach: |
Bo te "strzałki" to nie jest wynalazek Omegi Tylko działania marketingowców ze SG doprowadziły do tego, że większo¶ć tak uważa . |
No to niech beda nieomegowe - sa brzydkie i tyle
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler W¶ciekły I 2013-03-29, 16:53, w cało¶ci zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jak±¶ swoj± niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszcz± i wszyscy wzajemnie swoj± pasję szanuj±.
:
Na Rakutenie s± nawet poniżej 200 000JPY, i za 120 000 ale used.
Cena dla mnie
Pozdrawiam
Lastrad
:
Ale ktore?
:
rybak napisał/a: | http://yeomanseiko.com/2013/02/26/orient-star-standard-date-model-dv02002b/
|
Ten "wafelek a'la karbon" na tarczy nieco mnie odrzuca, ale wersja "white" jest mniodzio. Trzeba poczekać, aż stanieje i wtedy może, może |
Nie musi byc wafelek, moze byc bialy, moze byc niebieski (ma zarabisty szlif sloneczny, jesli dobrze widzialem), ale to jest zegarek, co mnie przewraca.
Nie te nadziubdziane...