Niestety, to było dawno - bo teraz to by z tego była taka akcja, że by się zesrali

ALAMO napisał/a: |
Tak przyjęli na świętość, że mu ukradli tarczę łamaną, w jej miejsce wstawili płaską, a jak się zapytal gdzie jest jego - to zrobili "aleosochozi" ![]() Niestety, to było dawno - bo teraz to by z tego była taka akcja, że by się zesrali ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ewamilewski napisał/a: |
Swoją drogą 350 zł to chyba drogo jak za renowację zegarka. |
Jacek. napisał/a: | ||
"Kolega klubowy" ze śródmieścia wczoraj odśpiewał 400 za przegląd 2824-2. Gwoli prawdy historycznej dodam, że po przypomnieniu forum spuścił do 300. Gb. |
kaido2 napisał/a: |
Jak ja się cieszę że ten świat jestem w stanie sam sobie ogarnąć. |
Cytat: |
Kolega klubowy" ze śródmieścia wczoraj odśpiewał 400 za przegląd 2824-2. Gwoli prawdy historycznej dodam, że po przypomnieniu forum spuścił do 300.
|
Jacek. napisał/a: |
"Kolega klubowy" ze śródmieścia wczoraj odśpiewał 400 za przegląd 2824-2. Gwoli prawdy historycznej dodam, że po przypomnieniu forum spuścił do 300. |
Ewamilewski napisał/a: |
Nie znam się na cenach ale wydaje mi się że renowacja za 350 zł nie obejmuje w ogóle mechanizmu. To robi zegarmistrz. Renowacja to : rozebranie, czyszczenie, polerka, ewentualnie jakiś tam chrom lub złotka, nowe szkiełko, pomalowanie tarczy i to wszystko. |
kaido2 napisał/a: |
Tak naprawde to kiedyś zegarmistrz wykonywał normalnie takowe roboty co teraz zwa sie renowacją. |
ALAMO napisał/a: | ||
Nie wiem o którym mówisz, |
ale zawsze mogę po koleżensku dosłać trochę żelu ze szkłem sproszkowanym - niech swoje miłośnictwo ubarwi, nomen omen, męczeństwem ... |
Weź takiego pedrixa w ciasnych dżimpsach co lajkuje swoim srajfonem, i powiedz żeby grilla rozpalił ... Przeciez appka "latarka" tego nie umi !! Jak żyć, premierze ?? |