Już tutaj kolega wyżej pisał,że ten pasek jest kiepski więc coś w tym musi być,a przyznam że na zdjęciach wygląda galancie, również wolałbym Blue Mako ale tylko znalazłem używanego w kolorze czarnym i przy tym w fajnej cenie No chyba,że ktoś ma na sprzedaż Blue Mako
Bonifacy, nie wiem jak małe Mako w kolorze czarnym, ale miałem czarnego Big Mako i imo bez szału, w tym kolorze on w ogóle nie wyglądał... pozbyłem się po kilku dniach.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35118 Skąd: Polska Pd. B
#18 Wysłany: 2012-10-02, 22:32
Miałem 2 Sottomarino i nie mam już ani jednego (choć nic złego o nich powiedzieć sie nie da), a Alph mam 6 lub nawet 7 (ktoby to zliczył ) - i żadnejmi niespieszno się pozbywać - śmiało polecam (a wybór spory)...
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#19 Wysłany: 2012-10-02, 23:12
Mi też się bardziej podoba niebieskie Mako,najwyżej jak mi się nie spodoba to sprzedam i będę czaił się na blue :] Fazi - a któregoś Soto miałeś na pasku ? Możesz potwierdzić,zaprzeczyć to co tutaj wcześniej pisaliśmy ?
Tak widziałem tego Raya i bardziej mi się podoba od zwykłego Mako,ale nowy Ray z zagranicy to koszt około 520 zł, a czarne Mako używane mogę mieć 200 zł taniej, a dużo dla mnie biorąc pod uwagę,że reprezentuję grupę bezrobotnych - uczeń.