Le locle oglądałem, ale w tej cenie to wolałbym cos innego.
Te prs 200 i ten drugi są ciekawe. Moze faktycznie pójdę w dwa zegarki.
Mamy jakieś sklepy, gdzie mozna tissoty kupić czy po prostu szukać po necie?
Słoniu, Nawet w casual nie przejdzie. Już ładniejsze to swatch chrono aut.
Piotrek, nomos fajny, ale cenowo odpada. Mocno wykracza ponad założony budżet.
Stowa piękna i do rozważenia.
Chłopaki, takie pytanie już na marginesie. Czy Stowa to jednak dobry wybór, mając możliwość kupienia Steinharta lub Kemmnera, które są stosunkowo tańsze? Czym ona się różni?
Stylistycznie nie pójdę w rzymianke, tylko raczej tradycyjne arabskie cyfry. Więc różnicy według mnie nie ma ?
Steinhart z nich jest największy z tego co wyczytałem, tak?
[ Dodano: 2013-01-29, 09:24 ] emster, czy m193s ma AR na szkle, bo nigdzie nie umiem wyczytać.
Sea Gull fajny, ale przy pierwszym zegarku przekraczającym magiczną sumkę 2tys pln chyba wolę jeszcze coś zachodniego
Wygląda super i jest jednak do rozważenia na przyszłość
Dla mnie Stowa w stosunku do Steinharta ma w mechanikach pseudo garniturowych jedną przewagę- rozmiar. Stenek jest 44 a Stowa 41mm. 44 trudno będzie ukryć pod mankietem koszuli. A tak to to samo, tu i tu Unitas, Stowa się po prostu lepiej ceni od Stenka. W razie Stenka rozmawiaj z Łukaszem, on pewnie zrobi tak że kupisz 2 Stenki
Piotrek, a jak się ma Kemmner do Stowy i Steinharta? Też chyba Unitas? Jakościowo gorszy?
Zaczynam się zastanawiać nad rozwiązaniem dwuzegarkowym . Tissot chrono i Stenek, Kemmner lub jakiś Hami
Albo iść w jedną stronę i mieć tylko Stowe... nie wiem
cholera, muszę pomyśleć i zastanowić się nad Waszymi propozycjami
Ostatnio zmieniony przez johnny_b2 2013-01-29, 09:48, w całości zmieniany 1 raz