Tego typu zegarki to chyba mają WR50, więc raczej bym się w tym nie kąpał. Mycie rąk, wyjście na deszcz ok, ale żeby go zanurzać pod wodą... raczej średni pomysł.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Strony www wszystkie widziałem nawet na taobao i co tylko...
Skieletony mi się bardzo podobają jednak są małe 38mm, zwłaszcza widziałem dzisiaj w wersji rose gold cudo ale za mały.
Ten półskieleton fajny, znam go, ale mnie jakoś nie kręci.
Drugi ma małą sekunde, nie dla mnie.
A może zna ktoś coś w podobie ale nie koniecznie seagull'a ale z SZAFIREM i open heart do 1k...
[ Dodano: 2013-02-17, 19:34 ]
a z czym to się je ?
emster [Usunięty]
#22 Wysłany: 2013-02-23, 03:52
Gdybyś chciał się bawić, możesz wziąć jakiś zegarek z mineralnym i podmienić szkło.
Do 1000 może coś z Orienta dałoby radę wyszukać?
CDB05001B (trochę więcej jak 1000)
Właśnie wczoraj i dzisiaj oglądałem tego orienta ale jest bez daty, jeszcze podobnego, droższego ze szafirkiem, ale za 1,5k wydaje mi się już przegięciem.
Po przemyśleniach tego drugiego z pierwszego mojego posta odrzuciłem a w złotym parę rzeczy bym musiał zmienić więc te dwa raczej odrzucam...
Bardzo poważnie zastanawiam się nad tym sprzęcikiem:
seagull 819.382
namiastka ideału tego niżej
ideałem byłby ten ale ten to 1k US
jeszcze kręcą mnie te dwa:
no jeszcze mam trochę czasu na podjęcie decyzji,
ale z każdym dniem dylemat rośnie,
ostatnio jeszcze odkryłem markę BEIJING WATCH też mają ciekawe propozycje tylko jeszcze nie rozglądałem się cenowo...