prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#16 Wysłany: 2013-05-10, 14:23
Bezel powiadasz... kręciłeś foką/otago?
A serio to: Hexa! - otago jest relatywnie tani i dostępny, zatem zawsze sobie za dwa miesiące, czy ileśtam, może dokupić jako drugi
Po pierwsze ze względu na bezel który w otago chodzi "tak se" mi nie zbyt pasuje nie równa praca i jak dla mnie mało wyczuwalny klik (mimo to bardzo lubię foke i nie sprzedam nigdy)
Po drugie bransa hexy jest kozak z tą przedłużką na piankę.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Wrz 2011 Posty: 362 Skąd: dolina Pisi Gągoliny
#24 Wysłany: 2013-05-11, 13:40
pr00, niestety strix ma rację, przy twoim nadgarstku może to wszystko niezbyt dobrze wyglądać. Ja mam 18,5 w lewym a w prawym 19cm i oversize'u nie ma. Ale skoro kolega ma większą łapkę to niech bierze, a ty przynajmniej sobie przymierzysz.
Ja głosu nie oddaję, bo jakbym musiał wybierać jednego z nich, to miałbym problem. Dlatego foka i hexa na chwilę obecną zostają ze mną.
Na moim bidnym nadgarstku - dokładnie tyle co twój - Foka prezentuje się IMO dobrze. Z większym sikorem już byłby problem. Ale fakt - bezel działa specyficznie. Mi nie przeszkadza, ale też nurek ze mnie żaden.
_________________ tygrys sypia czasami
Ostatnio zmieniony przez miedzwin 2013-05-17, 22:03, w całości zmieniany 1 raz
Na moim bidnym nadgarstku - dokładnie tyle co twój - Foka prezentuje się IMO dobrze. Z większym sikorem już byłby problem. Ale fakt - bezel działa specyficznie. Mi nie przeszkadza, ale też nurek ze mnie żaden.
pewnie taki jak i ze mnie, chyba trzeba będzie zacząć polować powoli na Otagosa, a na Hexę przyjdzie czas jak siłownia zacznie działać
Ostatnio zmieniony przez pr00 2013-05-20, 10:04, w całości zmieniany 1 raz