Pomógł: 5 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Mar 2013 Posty: 524 Skąd: Wrocław
#20 Wysłany: 2013-05-29, 23:56
no tak... kolorystyka mojej propozycji się nie zgadza ale do tematu przewodniego (ślub , smoking) pasuje
Szymon [Usunięty]
#21 Wysłany: 2013-05-30, 00:06
rrr, do smokingu, chyba zbyt ekstrawagancki (prostokątna koperta). Smoking jest tak turboformalnym strojem, że najbardziej odpowieni będzie klasyczny zegarek w okrągłej kopercie. Garnitur to już inny poziom i tu Kemmner wchodzi pełną parą
emster [Usunięty]
#22 Wysłany: 2013-05-30, 02:48
Szymon, no co Ty, w smokingu (powiedzmy, że nieformalnym) to tylko lekko formalniej niż gajerku. Frak to dopiero doładowanie
JohnSmith, ten złoto złoty wymiata i już bardziej złoty chyba nie będzie
Ale na zywo to kapitalny zegarek jest, i świetna alternatywa dla szukania de luxa na Allegro.
Do ślubu pasi jak ulał
#24 Wysłany: 2013-05-30, 11:21
emster,
Pozajączkowało mi się Myślałem o fraku, wizualizacja była fraka, ale nazwa sie źle przporządkowała
Do smokingu to oczywiscie że Kemmner się nada. Do Fraka by nie pasowal. No, teraz jest poprawnie.
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-05-30, 11:21, w całości zmieniany 1 raz
Dziękuję panowie za wszelkie propozycje. Ostatecznie zdecydowałem się na taki, tylko złoty:
Dlaczego ten?
- stwierdziłem, że kwarc bardziej mi będzie odpowiadał bo na codzień noszę inny zegarek i za po każdym sięgnięciu to tego musiałbym go nakręcać i ustawiać (lenistwo)
- brązowy pasek jest tak ciemny, że praktycznie czarny, moim zdaniem nada się do garnituru a jednocześnie mam brązowy, który bardziej mi się podoba
Czytając wasze posty trochę napaliłem się na mechanika, z pewnością ściągnę sobie coś niedrogiego z Chin, tak żeby mieć też coś z duszą
Pozdrawiam!