No właśnie Jak wygląda sprawa z pieskiem? Alamo jakiś czas temu rzucił w wątku o błękitnym chrono ofertę zebrania na Forum chętnych na zegarek. Jakiś ciąg dalszy, czy kolektywna idea upadła?
PS. Autora tematu przepraszam za ten lekki, mam nadzieję, offtopic!
_________________ Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
Ostatnio zmieniony przez Kasamene 2013-06-16, 13:39, w całości zmieniany 1 raz
Jak najbardziej, tak było. Kojarzę tylko, chyba z WUS, że Alamo wybierał się na urlop w tych dniach. Zakładam, że mógł mnie przeoczyć bo nie dostałem odpowiedzi na moją PW.
_________________ Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
Nie wiem co Wy wszyscy widzicie w tym chrono.... dla mnie Batory jest zegarkiem, który miałby największe szanse, choć rzeczywiście z BD jest jeszcze ciekawszy. Ciekawa interpretacja klasyki.
Pomógł: 8 razy Wiek: 47 Dołączył: 21 Lut 2012 Posty: 1612 Skąd: Wielka Wies
#28 Wysłany: 2013-06-16, 22:44
A moja skromna osoba jak widze po wynikach głosowania będąc w mniejszości oddam głos na ksikorowa gardę - bo to świetny łocz no i " z Polski" ma to coś co sprawia że na ręce wygląda znacznie lepiej niż na fotkach no i limitowany i upamiętnia jedno z najgłębszych nurkowań Polaka a i ponoć sam Miodzio dołożył rękę do projektu
IMHO PROJEKT ŚWIETNY pewnie zaraz jakis mądraliński -- zacznie pisać coś i uszach
Pies czy kot?: pies Pomógł: 62 razy Dołączył: 11 Kwi 2012 Posty: 9082 Skąd: Polska
#29 Wysłany: 2013-06-16, 22:47
turbiss, ja chcialbym ten zegar zobaczyc na meshu. Jutro Ide do Złotych Tarasów. Moze dzadzą mi przymierzyć łancuch do niego.
[ Dodano: 2013-06-16, 23:51 ]
Ogólnie myślę nad tym i Batorego i tak kupie. Tylko jeszcze nie wiem kiedy i za co. Nie lubię zegarków z data, bo nie ustawiam jej nigdy i mam później przez to problemy . Od października wzrosną mi fundusza
Do paxdziernika wzrosną długi. Przeprowadzka, remont, mebelki itp
Co do chrono to by m isie bardziej podobało, jakby odcień niebieskiego był, jak w Zenithcie.
Garda inne uszy, no ale podoba mi się
_________________ "Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP