:
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciii. Mam jeszcze karty w rękawie. Np zegar okrętowy z polskiego podwodnego krążownika rzecznego ORP Szuwarek i prę innych unikatów
Gb.
:
Pfi. o Orle każdy gupi słyszał. Szuwarek - to dopiero jest odkrycie
G.
:
A u mnie taki cypinderek
Bardzo ekskluzywna marka bo nic o niej znaleźć nie mogę

,no i te uszy?To chyba do przewlekania sznurowadła
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Pokaż go wszystkim mistrzom którzy twardo twierdzą że cylinder umarł w latach 20-tych, a nawet i wcześniej.
Pozdro!!!
:
Z bateriami nie pogadasz nawet jak zasilają jakiś generator mowy nawet gdy zależny od niedopracowanego softu, natomiast encyklopedię wiedzy zawsze można zmienić chociażby pokazując stosowne przykłady do autorów opracowań z cyklu "Wyznania niepokonanego mistrza".
[ Dodano: 2013-08-22, 20:40 ]
Jak już mowa o cylindrach to ja przedstawie coś z połowy lat 40-tych:

Pozdro!!!
:
A i dzisiaj, jakby pogonili pająki z różnych mas upadłościowych, parę tysięcy cylinderków dało by się poskładać
Gbou.
:
Mam taki ciekawy werk o wysokości zaledwie 2.2 mm,może ktoś poznaje producenta?
No i ma maltankę.
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.