Eyki to jedna z najbardziej znanych chińskich marek. To sam Sinobi. Mają setki bardzo fajnych wzorów, głównie kwarce. Moja małża ma 3x Sinobi, 2x Eyki, 2xKimio - bez zastrzeżeń.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#23 Wysłany: 2010-03-22, 21:12
Małżonka powiedziała, że jest, cytuję "błeee".
[ Dodano: Wto Mar 23, 2010 9:30 pm ]
O takich aukcjach pisałem wcześniej. nie była zakończona przed czasem. Po prostu nikt nie licytował. Ja niestety też nie
http://cgi.ebay.pl/ws/eBa...e=STRK:MEWAX:IT
Eyki to jedna z najbardziej znanych chińskich marek. To sam Sinobi. Mają setki bardzo fajnych wzorów, głównie kwarce. Moja małża ma 3x Sinobi, 2x Eyki, 2xKimio - bez zastrzeżeń.
Potwierdzam - moja również "zagustowała" w tego typu twórczości.
Kupiłem jej kilka Kimio/Sinobi i podobały się jej znacznie bardziej niż niejeden mechaniczny kilkadziesiąt razy droższy.
Wykonanie zegarków, jak na tę cenę bardziej niż przyzwoite, a dla ludzi innych niż maniacy jak my, kwarc jest idealnym napędem.
Pomógł: 12 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 2139 Skąd: Warszawa
#25 Wysłany: 2010-04-01, 10:55
TomekR napisał/a:
[ Dodano: Wto Mar 23, 2010 9:30 pm ]
O takich aukcjach pisałem wcześniej. nie była zakończona przed czasem. Po prostu nikt nie licytował. Ja niestety też nie
http://cgi.ebay.pl/ws/eBa...e=STRK:MEWAX:IT
Ten mechanizm nie jest na pewno mechanicznym chrono jak w opisie... ale nadal warto świetna oferta...
Ja tylko raz tak miałem z bwc ale zapomniałem snajpera nastawić
ponownie wystawiony poszedł za 300$
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#28 Wysłany: 2010-04-08, 21:10
Twoja pierwsza żona powinna być zadowolona, przy tej okazji, "zalegalizuj" ze dwie trzy sztuki, powiedz że to są gifty do tego
#29 Wysłany: 2010-04-08, 21:15
svedos napisał/a:
Twoja pierwsza żona powinna być zadowolona, przy tej okazji, "zalegalizuj" ze dwie trzy sztuki, powiedz że to są gifty do tego
Dokładnie tak było z Minorvą, która przyszła jednocześnie tyle że na odwrót czyli, że w momencie zakupu mojego zegarka "prawie za darmo" Twój był małżonko gratis !!
Ech mówię wam ciężka sprawa czasami z tymi pierwszymi żonami nakombinować trza się, ale same sobie są winne