Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#24 Wysłany: 2015-05-18, 20:32
Buczo, miałem taki motyw jak Ty teraz już dwa razy - za każdym razem wyprzedawałem kilka zegarków i za każdym razem żałowałem że sprzedałem... jak mi przeszło...
Tak że moja rada jest taka - nie rób nic, nic nie kupuj na razie i broń bogowie nic nie sprzedawaj... samo przyszło samo przejdzie i ściana się oddali... na jakiś czas
Edit:
A Prometheus i mnie się podoba - tyle że żółty... wiec czekam aż Wojtkowi się znudzi...
_________________ Nieczynne z powodu że zamknięte
Ostatnio zmieniony przez Daito 2015-05-18, 20:34, w całości zmieniany 1 raz
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#29 Wysłany: 2015-05-18, 22:02
1. Prometeusz - Fajna ta koperta ale kurka, aż się prosi o nakładane indeksy i stalowe wskazówki jak tu
I nawet miałem szatański plan kupić Wojtkowego i zamienić im bebechy - obu wyszłoby to na dobre ale pomyślałem, ze dopiero byśta mieli polewkę.
A poważnie to na razie nie stać mnie na takie ekstrawagancje
2. Maras - wszyscy cię tu lubią ale odkąd pamietam ( a ostatnio to już fogle) to ty "byś coś"
Jak, nie przymierzając, erotoman gawędziarz. weź kup se chociaż jakiegoś militarnego chinola - nie wiem mewkę, parniego pilota czy co innego bo nie dasz spokoju!
3. Może i nie jestem obiektywny, ale dozbieraj niewiele, zagadaj z Iksem i bier to:
Mnie wyszedł około 700$ ( chyba 725) tylko.
Imo do 8kpln ciężko o cokolwiek lepszego - wywala z papuci!
_________________ Skate or die!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2015-05-18, 22:02, w całości zmieniany 1 raz