Kiedy on nie chce szukać, wy niemerytoryczne kanalie, lecz tutaj pod nos dostać
Wiesz, że tu same kanalie a nowy użytkownik po co ma cokolwiek szukać. Na CW jest trochę takich tematów a jak sie przejrzy Kmziz to znalazłby jeszcze więcej odpowiedzi.
[ Dodano: 2015-06-25, 09:15 ]
Obik napisał/a:
Odpowiedź jest taka sama jak na twoim wątku na kizi.
Daj linka
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Nie takich odpowiedzi oczekiwałem niestety.
Są czy nie są, pytania są postawione bardzo konkretne na podstawie uprzedniej forumowej lektury.
Weź kolego trochę majtki zluzuj. Wczoraj się zarejestrowałeś a zachowujesz się jakbyś tu był od początku. Trochę kultury bo możesz dostać ale bana jak nie znasz regulaminu.
Tak mój post mało merytoryczny.
w którym momencie jestem niekulturalny, że mi wygrażasz banem bez powodu ????????????????????????????????????????????????
Proszę o merytoryczne odpowiedzi tylko i wyłącznie. Od innych proszę się powstrzymywać.
[ Dodano: 2015-06-25, 13:33 ]
kornel91 napisał/a:
ALAMO napisał/a:
Kiedy on nie chce szukać, wy niemerytoryczne kanalie, lecz tutaj pod nos dostać
Wiesz, że tu same kanalie a nowy użytkownik po co ma cokolwiek szukać. Na CW jest trochę takich tematów a jak sie przejrzy Kmziz to znalazłby jeszcze więcej odpowiedzi.
[ Dodano: 2015-06-25, 09:15 ]
Obik napisał/a:
Odpowiedź jest taka sama jak na twoim wątku na kizi.
Daj linka
Nowy użytkownik szukał i ma wątpliwości to pyta.
Nie mam bladego pojęcia co to CW czy KMZIZ
Ostatnio zmieniony przez avatarek 2015-06-25, 12:32, w całości zmieniany 1 raz
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#24 Wysłany: 2015-06-25, 12:39
Santino napisał/a:
No właśnie to jest, ale jak nie mogię bo we fabryce np akurat jestem, to gdzie jest emotka z colą czy inna kawą albo jerbamatą?
I ja sie tu oficjalnie administrancji zapytowywuję
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused