Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#17 Wysłany: 2015-12-01, 20:18
ksim napisał/a:
I bądź tu człowieku mądry... Każdy ma coś w sobie czego nie ma inny. Widzę że najtańszym wyborem byłby Citek, najdroższym Seiko. Może znajdę gdzieś do przymierzenia i na tej podstawie zapadnie decyzja
007 są w niektórych Trądach.
Majty mam.
Peżota odpuść.
Ray wygląda na droższego niż jest dzięki tarczy w słoneczko i nakładanym indeksów z polerowanymi obwódkami. Do tego bardzo wygodna koperta o "rolkopodobnym" kształcie czyni z niego zegarek uniwersalny, zwłaszcza na bransolecie. I na basen i do koszuli. Taki trochę "poor man's Rolex" Na minus pusher do zmiany daty, który burzy proporcje.
SKX ma tarcze z drukarki, inną ale też wygodną kopertę, historyczne konotacje z "żółwiem" i bezel Pepsi. Fabryczna bransoleta jubilee jest gorsza od tej z Ray'a ale za to super się układa. Mi osobiście SKX daje więcej przyjemności z noszenia od Ray'a.
_________________ If in doubt, FLAT OUT!!!
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Pies czy kot?: kot Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 19 Gru 2012 Posty: 695 Skąd: Legnica
#20 Wysłany: 2015-12-02, 08:37
Mnie podobał się bardziej Ray, po sugestiach kupiłem SKX007. Teraz kolega kupił Raya i po obejrzeniu stwierdzam, że dokonałem słusznego wyboru. SKX007 polecam z czystym sumieniem!
Pies czy kot?: kot Pomógł: 18 razy Dołączył: 31 Lip 2012 Posty: 2694 Skąd: Jablonna
#23 Wysłany: 2015-12-02, 17:51
glos na SKX
+ super surowy wygląd a nie jakieś tam wypicykowne tarcze z nakładanmi indeksami
+ wygodny kajdan
+ praca bezelka cudmiódmalinki 120 klików
Majty są wygodne i fajne ale maja małą tarcze i wygladają przez to niepozornie
Szukałem u siebie tych zegarków do przymierzenia i niestety nie znalazłem. Ale w oko wpadł mi Citizen z zupełnie innej beczki. A mianowicie CB0021-06E. Co o nim sądzicie? Ktoś miał z nim do czynienia?
Ostatnio zmieniony przez ksim 2015-12-05, 08:44, w całości zmieniany 2 razy