po 2 dniach noszenia - 6s w plecy w stosunku do GMT
_________________ Wzorem kilku innych Kumotrów wypisałbym tutaj marki i modele swoich zegarków, ale obawiam się że mogłoby zabraknąć miejsca
salvatore.gravano [Usunięty]
#17 Wysłany: 2010-06-20, 23:00
Swissmaker napisał/a:
i to się nazywa klasa
koniecznie daj zdjęcia jeżeli kupiłbyś rubicona z czarną tarczą jestem ciekawy jak wygląda na naturalnych zdjeciach...
Napiszę do timepola jeżeli Rubicony są w Twojej hurtowni to w mojej może też są:)
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#24 Wysłany: 2010-06-22, 19:00
Cytat:
Oj, nie wybrzydzaj...
Mi sie jakos te Atlantiki nie podobaly ale czasem jak spogladam na fotke World Mastera Spinnera to wyglada calkiem sympatycznie . Z Rubikonem mozna by sie zaprzyjaznic szczegolnie ze nowka wychodzi taniej niz oryginal czesto zniszczony
mi się podoba złoty z czarną tarczą - coś na aledrogo szybko ta wersja znika - chętnie bym zanabył takiego w promocyjnej cenie (mam szukać w dziale bazar)
Pies czy kot?: kot Pomógł: 4 razy Wiek: 48 Dołączył: 30 Maj 2010 Posty: 1183 Skąd: WM
#28 Wysłany: 2010-06-27, 22:34
Swissmaker napisał/a:
No mój po 37 (i jeszcze cyka) godzinach ma +3 minuty (wg geodezyjnego GPS). Muszę odwiedzić chronokomparator, bo ni diabła nie wiem jak przełożyłaby sie regulacja samodzielna na rzeczywistość.