_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Wiek: 37 Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 1151 Skąd: Azjatycka Warszawa
#18 Wysłany: 2015-12-17, 15:43
Od siebie powiem że PRW-6000 to genialny zegarek. Nosi się go świetnie i do koszuli (sportowej oczywiście) i do T-shirta. Jedyną wadą jaką ma to dosyć łatwo dająca się odblokować koronka, ja jak nosiłem go podczas jazdy motocyklem prawie zawsze po miałem odbezpieczoną koronkę...ogólnie to warto pozbierać (tylko gdzie rozrzucają) i go kupić.
Polecam jako były właściciel żałujący sprzedaży po 2 dniach
Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#19 Wysłany: 2015-12-18, 17:31
Miałem wczoraj na ręku tego Timexa Compass i Tissota T-Touch. Timex na metce 600, i dla mnie nie wart tyle. T-Touch całkiem spoko, ale cena jakaś z kosmosu, no i musiałbym się zapoznać z instrukcją, bo sterowanie "takie se" bez niej.
[ Dodano: 2015-12-23, 22:27 ]
W końcu zakupiłem Oceanusa:
Jedno na trzy wymagania spełnione
Zobaczę jak mi z nim będzie się żyło, może następnym większym zakupem będzie jednak jakis PRW-6000..
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.