Ja wiem, że on podpasuje, bo w piątek miałem w rękach czarnucha i nie chciałem oddać właścicielowi Kwesia koloru jest nieco drugorzędna - czarnego można by nosić codziennie i będzie pasował do wszystkiego, zielonego - no nie wiem. Z drugiej strony inne też lubię i wypadałoby dać im szansę w codziennej rotacji Optymalnie byłoby wziąć czarnego i hulka (cały zielony), ale konto nie jest z gumy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#25 Wysłany: 2016-01-17, 14:24
prezesso napisał/a:
Imo ten ceramiczny zielony jest do dupy. Jak zazwyczaj wolę kolory tak tutaj czarny.
Nie wiem jak to określić ale kolor jest rozwodniony. To zresztą częsta przypadłość ceramicznych wkładek.
...i pozbawił jednego z ficzerów który robi ten zegarek czyli ceramicznego bezela (czy niby ceramicznego)
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2016-01-17, 15:08, w całości zmieniany 1 raz
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14426 Skąd: Gliwice
#30 Wysłany: 2016-01-17, 15:55
Iks, bo jak dla mnie kolorowa ceramika jest takase. Czarna- super, biała- zależy, ale jeszcze nie spotkałem zielonej/czerwonej/niebieskiej, które podobałyby mi sie bardziej niż metalowe wkładki
Ostatnio zmieniony przez Machu 2016-01-17, 15:55, w całości zmieniany 1 raz