Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#16 Wysłany: 2016-02-01, 16:37
Dzięki za pomoc - będzie PRW-3500Y-4E klikany... tylko jeszcze nie wiem gdzie...
bow napisał/a:
Menda ma muda bez radia i rozważa jego wyzbycie, aby brać muda z radiem lub protka lub (co jedynie słuszne) oba...
Przekombinowałeś Waść nieco - Munda sprzedawałbym tylko wtedy jakbym nabywał GW-9300, ale jak Proteka to mund zostanie ten co jest bo... Szanowna "skalniaczek" (4 ary), ma zamiar powiększać i jak sobie pomyślę to już mnie ręce i kręgosłup boli... a takie zadania to raczej z Mundem na łapie tylko... bo innych sikorów szkoda...
_________________ Nieczynne z powodu że zamknięte
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19089 Skąd: TST
#26 Wysłany: 2016-02-16, 17:58
No ładnie, nie powiem
Nosiłbym gdybym lepiej widział a tak wolę wskazówki, zawsze się bez okularów dopatrzę godziny z ich układu.
Z wyświetlaczem już gorzej
Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 49 Dołączył: 15 Paź 2010 Posty: 1675 Skąd: *Miasto know-how
#27 Wysłany: 2016-02-16, 20:45
Daito, gratulacje. Dobrze pomyślałeś z tym paskiem. Wygląda świetnie.
A sam zegarek również niczego sobie. Ja lubię minimalizm, więc wybrałem wersję standardową, choć teraz żałuję, że nie na bransolecie.
Niechaj się dobrze nosi
_________________ "Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy