dostrzegam zbyt wile analogii do produktów Francka Mullera a szczególnie do modelu Long Island Double Second Retrograde
Fakt, z początku to mnie trochę znichęcało do zakupu, ale mimo wszystko FM nie posiada modelu z sekundnikiem "Ferti/Ferti" i dlatego tutaj Żółtym należy się ukłon za pomysłowość
_________________ Wzorem kilku innych Kumotrów wypisałbym tutaj marki i modele swoich zegarków, ale obawiam się że mogłoby zabraknąć miejsca
Ostatnio zmieniony przez Swissmaker 2010-07-03, 00:11, w całości zmieniany 1 raz
Kubek [Usunięty]
#18 Wysłany: 2010-07-03, 00:35
no jak nie skoro tak - podałem nazwę i stronę. Tylko sekundnik jest oryginalniej oznakowany a indeksy godzinowe są kropka w kropkę takie same (charakterystyczna 4 odwrócona), że nie wspomnę o kopercie która u FM jest ze złota. I naszym małym, pracowitym przyjaciołom nic się nie należy oprócz klapsa i pouczenia
a na marginesie tę koronkę to ja gdzieś już widziałem i to nie raz - ale na pierwszy rzut oka to się kojarzy z kieszonkami omegi przerabianymi na naręczniaki czyli z pasówek
i żeby było jasne - to jest z tymi napisami bardzo ładny zegarek. doskonale się układa i prezentuje tylko, że wykazuje podobieństwo, które mnie osobiście by zniechęcało do jego posiadania.
Ale skoro lubisz i podobuje się - to uzywać i nie mieć wyrzutów sumienia
CornCobbMan Właściciel Pola Ryżowego porwany obłędem...