:
a dla
oberszlezjakow mogłaby być wersja z gapą ?
ten ring jest szary czy czarny

bo nie wiem czy monitor mi kalibruje

podajecie kolor według wzornika
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2018-09-17, 15:05, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
nie kapuję ...100 lat lotnictwa.....i symbol spadochroniarzy?
To tak jakby na 100 lecie piłki nożnej dać znak nawozów sztucznych do trawy.
:
artur111bartek, proponuję jednak dokładnie sprawdIć temat zanim się coś napisze, to jest odznaka pilota wojskowego, odznaka spadochroniarzy wygląda jednak nieco inaczej
Odznaka pilota wojskowego
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Plik:PilotPolowy.jpg
Odznaka spadochronowa wygląda mniej więcej tak
https://goo.gl/images/Yz9ghy
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2018-09-17, 21:20, w całości zmieniany 1 raz
:
Świetny zegar
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Wyszło ,że ja jestem gapa.
:
Ja bym tam widzial czerwona wskazowke sekundowa. Co Wy na to?
:
Będzie w sprzedaży czy to raczej limitka dla wojska ?
Jakby co, to chętnie go przygarnę zamiast "X"
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
Bardzo spójny projekt. Doskonale się prezentuje.
:
Bardzo fajny. Nawet sobie zęby na niego ostrzyłem, ale przegiąłem ostatnio finansowo z zabawkami i nowe zegarkowe zakupy muszą iść w odstawkę.
Szkoda, bo bardzo by mi takie Milano pasowało do kolekcji.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
PLanujecie wersję "cywilną"? (np. w innym kolorze) Imo lepiej by wyglądał bez tego loga sił powietrznych
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.