To byla PO?Niemozliwe
Nie slyszalem,zeby ktokolwiek byl z Alphy PO niezadowolony.
Ale z tym wykończeniem między uszami to fakt. Wygląda jakby spod noża prosto wyszło
Co do reszty - to mam 3 Alphy,są wykonane wzorowo i nie mam do nich żadnych uwag technicznych.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35118 Skąd: Polska Pd. B
#17 Wysłany: 2011-10-24, 10:07
Fazi64 napisał/a:
Ja tez nie, powiem wiecej - znam przypadek, ze ktos z Alphy PO (zadowolony z jakosci) przeszedl na jej erzac - Omege PO ... (przysluzylem sie do tego troche - ale o tym jutro/dzis)...
Zeby nie byc goloslownym - kupilem to:
po czym, z zalem, ale sprzedlaem kumplowi, ktory niedawno przeszedl na :
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#18 Wysłany: 2011-10-24, 10:23
ALAMO napisał/a:
Cytat:
To byla PO?Niemozliwe
Ale z tym wykończeniem między uszami to fakt. Wygląda jakby spod noża prosto wyszło
Co do reszty - to mam 3 Alphy,są wykonane wzorowo i nie mam do nich żadnych uwag technicznych.
No miedzy uszami to wszyscy wiedza,ale kufa reszta jest miodzio
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
To byla PO?Niemozliwe
ALAMO napisał/a:
Miałem białą Alphę z multidatą (nie pamiętam czy zwana jest ona Daytoną czy Speedmasterem ) I faktycznie w tamtej nie miałem się do czego przyczepić, ale ta PO to była masakra - możliwe, że trafił się po prostu taki egzemplarz - nie odsyłałem bo myślałem, że ten typ tak ma Musiałbym pomacać drugi egzemplarz żeby to stwierdzić
dj_tomek napisał/a:
Dzęki Panowie, świetne propozycje! BIG MAKO dla mnie za wielki ale ten mały super ( choc jeszcze niedawno bym nawet nie spojrzał na takiego sikora z całą tarczą pomarańczową), ostatni seiko też bardzo fajny!
Mam w czym wybierać i do czego zbierać. Jak podejmę decyzję to na bank się pochwalę
Pozdrawiam!
To ja się w takim razie bezczelnie upomnę o kliknięcie pomagacza (Trzeba gonić potentata Tomka )
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
dj_tomek [Usunięty]
#20 Wysłany: 2011-10-24, 15:39
No to masz jak to takie ważne Ale serio dzięki Panowie!
Fazi64 a znajomy w takim razie nie ma Alphy na sprzedaż?:D
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35118 Skąd: Polska Pd. B
#21 Wysłany: 2011-10-24, 15:42
No i tu jest pies pogrzebany - sprezentowal synowi...
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#22 Wysłany: 2011-10-24, 15:51
A syn zarobić nie chce?
No nic, na bank coś sobię wybiorę z propozycji podanych
Ciężka sprawa, orient cały pomarańczowy i oklepany troche, seiko bardziej wyjątkowe, ale specyficzne..
Bo w sklepie z linka IKS1984 z wysyłką to ok 106 euro, trochę drożej.
Tyle, że tu jest z poza UE i może (choć nie musi!) dojść cło i 23% VAT - razem wychodzi jakieś 460zł - w Schoeneuhren darmowa wysyłka jest od 100euro - możesz dobrać jakiś pasek np. KLIK - będziesz mieć na wymianę (albo puścisz na bazarku za 20zł) a i tak jesteś 3 euro do przodu względem wysyłki - wg. kursu paypala wychodzi - 470 zł (- ewentualnie sprzedaż paska)
*edytowałem kurs dolara AU wg. Paypal
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-10-24, 16:50, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 28 Paź 2010 Posty: 2327 Skąd: Wrocław
#29 Wysłany: 2011-10-24, 16:49
Na Twoim miejscu to bym się umówił i przymierzył tak na wszelki wypadek duże mako, bo może się okazać, że jest ok.
dj_tomek [Usunięty]
#30 Wysłany: 2011-10-24, 17:31
z chęcią bym przymierzył, jest ktoś w Poznaniu kto ma dużego lub małęgo Mako ewentualnie seiko?
Ale duży mako to kolejna podwyżka ceny, eh. Nie olbrzymia ale zawsze.
Ostatnio zmieniony przez dj_tomek 2011-10-24, 17:38, w całości zmieniany 2 razy