seiko SRP 043 można kupić na yoybuy.com za 273 dolki+około 26 za szip i takie tam
polecam SNZE 97 za 74 dolki
Ostatnio zmieniony przez symela 2012-03-04, 22:38, w całości zmieniany 2 razy
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#17 Wysłany: 2012-03-04, 22:43
symela napisał/a:
seiko SRP 043
Kolega coś wspominał o szczupłym nadgarstku. A 043 nie jest drobny w sobie
Poza tym ciężko trafić w dobrej cenie, kończą się
Subiektywnie zaproponowałbym skx007. Naprawdę bardzo przyjemny zegarek, zgrabny, ale nie mały. Dobrze leży na każdym nadgarstku. A do modowania na później bardzo wdzięczna baza
Także bez półśrodków proponuję SKX007
rojo [Usunięty]
#18 Wysłany: 2012-03-04, 22:46
SKX007 jest fajne ale na bransolecie oyster.
Big mako już by siedział na moim nadgarstku gdyby nie ten dodatkowy przycisk nad koronka... Niektórych logo orienta odrzuca od tego zegarka a mnie ten button.
A co to, piątki od macochy ?!
Zwłaszcza takie śliczne .
Zresztą na Allegro jest pełno J.Springsów w niegłupich cenach. Np seria Globe.
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Ostatnio zmieniony przez chomior 2012-03-04, 22:52, w całości zmieniany 2 razy
watchever [Usunięty]
#22 Wysłany: 2012-03-05, 00:20
modrzew napisał/a:
Jeszcze to mi do głowy przychodzi - SRP043
symela napisał/a:
seiko SRP 043 można kupić na yoybuy.com za 273 dolki+około 26 za szip i takie tam
polecam SNZE 97 za 74 dolki
Bardziej mi się jednak podoba 007, a jak słusznie zauważył kolega Cezar, ten SRP jest nieco większych rozmiarów. No i przekracza budżet. A SNZE97 to piątka.
corten napisał/a:
Bierz, nie zastanawiaj się więcej (...) Zero Zero Siódmy to bardzo dobry wybór na początek..
Cezar napisał/a:
Subiektywnie zaproponowałbym skx007. Naprawdę bardzo przyjemny zegarek, zgrabny, ale nie mały. Dobrze leży na każdym nadgarstku. (...) Także bez półśrodków proponuję SKX007
Takich głosów mi trzeba
Zsim napisał/a:
Jak Big Mak za duży to może Orient Ray
Raya też obczajałem i w pierwszej chwili wydawał się strzałem w dziesiątkę, wymiary Mako z "tradycyjnymi" indeksami, jednak coś mi w nim nie pasuje, choć nie potrafię stwierdzić co (może trochę za małe wg mnie indeksy).
rojo napisał/a:
SKX007 jest fajne ale na bransolecie oyster.
Naczytałem się różnych opinii o bransolecie jubilee. Zdarzyło się też kilka pozytywnych, ale w razie czego bransoletę można zmienić.
chomior napisał/a:
Może któryś z serii Seiko SNZJ?
Tylko po co im ten napis SPORTS? A druga koronka do czego? No i w niektórych lumy poskąpili, a zapomniałem wspomnieć, że przyzwoita luma mile widziana. Ten żółty na bransie i bez sportu byłby całkiem spoko, ale aktualnie szukam typowego divera. I co się z tymi J.Springsami uwzięli?
Wybór raczej padnie na SKX007. No chyba, że ktoś tam chowa w szufladzie ładnego SKX031 i chce sprzedać, a się nie przyznaje?
Dzięki za dotychczasowe wypowiedzi. Inne sugestie mile widziane