Pies czy kot?: pies Pomógł: 11 razy Wiek: 77 Dołączył: 18 Cze 2010 Posty: 1873 Skąd: WOT
#16 Wysłany: 2012-04-06, 10:48
Bardzo fajne, zwłaszcza ciemne tarcze, tylko jak dla mnie wszystko psuje ostentacyjnie dizajnerskie a krzywe "Riki" pana Watanabe, gdzie się da. Max Bill nie musiał i nie chciał.
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#17 Wysłany: 2012-04-06, 13:52
Svedos napisał/a:
Już dawno zwróciłem na niego uwagę bardzo fajny zegarek
+1 od zawsze mnie krecil na fotkach, ale jakos sie nie kliknal.
Jak sie wyczyszcze z "lezakow" to sobie sprawie ciemna wersje - ciekawe czy sie szybko nudzi
Pomógł: 5 razy Wiek: 50 Dołączył: 26 Wrz 2012 Posty: 1308 Skąd: NGC 7293
#24 Wysłany: 2013-01-05, 17:49
Sylwek napisał/a:
Słoniu, ale zrozum ,że Mzeg, ma takie skręcenie małe gdzie się nie pojawi ,to zegarek musi ,,, powtarzam musi mieć tak 37-38 mm .....
a najlepiej jakby kłalitny w dodatku był
pozdrawiam
To nie tak do końca. Bo np poważnie rozważam uzupełnienie kolekcji o klastycznego Orienta Multi Calendar "cesaskiego" 42-43 mm w obecnie produkowanej wersji. Dlaczego? Bo ten zegarek nie jest chwilowym wytworem deski kreślarskiej. A że dali mu rozmiar na prawdę duży (bez pierścienia 43mm!) to nie narzekam bo rozumiem przyświęcające motywy. Fajnie gdyby ktoś z tym modelem założył mu wątek prezentacyjny (pewnie kilka zdjęć by się dołączyło).
Nawet dziś w sekcji pokaż co masz na ręku pojawiło się kilka jak dla mnie bezsensownie zbyt dużych zegarków, powtarzam zegarków a nie ludzi którzy je noszą.