Aa sorry, po prostu pomyliłem się, bo zauważyłem, że tam jest 22mm, ale to nie tarcza. No to w takim razie jeżeli nie znajdę nic złotego co by nie było takie jak napisałeś to chyba wezmę to http://allegro.pl/zegarek...3203973462.html bo na pewno by mi spasował do garderoby, ale jeszcze wolę poszukać.
Patryku Nie ma łatwo. Jak Cię tu za młodu przeprostujemy, to później sam będziesz młodych tresował A jak nie, to przepadniesz i dupa... Klasę trza mieć
zdjęcie nie moje bo już ciemno mam ją od września na ręku kilkanaście razy a już delikatnie widać przy zapięciu jak schodzi. Kumotrzy dobrze mówią IMO to nie zegarek codzienny i nie pasuje do adidasów całe to złoto nawet te modele co pokazałeś.
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2013-05-04, 20:14, w całości zmieniany 1 raz
paatryk01 [Usunięty]
#158 Wysłany: 2013-05-04, 20:25
Czyli tych dwóch zegarków też nie ma co kupować w mojej sytuacji jako zegarek dzienny ?
Zobacz jeszcze bazarek Ghostwheel sprzedaje ciekawe Seiko.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#162 Wysłany: 2013-05-04, 20:58
Ja juz statecznym starszym panem jestem, a najbardziej złote na co sie zdecydowałem, jest taka garnitura, choć córka i tak mówi że wyglądam w nim jak ruski oligarcha
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused