Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#154 Wysłany: 2010-07-03, 18:36
Kumłotrzy drodzy!
Dokonałem podziału łupów. Liczyłem 3 razy i nic się nie zgadza, jak to w życiu. W załączeniu plik z rozliczeniem. Proszę się samodzielnie z nim zapoznać i stosowną kwotę przelać na moje konto, które podam na PW.
Opiszę pokrótce metodę analizy:
- co było to dopasowałem
- czego nie było tego nie ma
- jak coś było nad plan to przechwyciłem po cenie (S23 24mm jasny brąz, jaszczurka od Pawwła)
- zapłaciłem za wszystko 1600 +180zł i taką cenę przyjmujemy jako referencyjną, stąd też pojawia się współczynnik korygujący wszystkie ceny o ok 6,51% w dół
- kosztami przesyłki zajmiemy się osobno - jak powysyłam to napiszę ile
Jeżeli ktoś ma jakieś uwagi do przyjętego rozliczenia to uprzejmie się domagam zwrócenia mi uwagi. Nie chciałbym żeby wyszedł jakiś kwas.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#157 Wysłany: 2010-07-03, 19:33
Wysłałem PW z numerem konta - podajcie w nazwie przelewu swój nick.
_________________ Foch und Ch.
Wozu [Usunięty]
#158 Wysłany: 2010-07-03, 21:41
Kasa poszła dzięki wielkie
Jak będziesz wiedział ile za koszty transportu to daj znać
Dolicz na wielkiego browara
Bardzo tylko żałuję, że jeden pasiorek zamówiłem
Szkoda, bo myślałem, że robię tu poważne zamówienie. No nic, zadowolę się jednym.
_________________ Super Podpis Bulwo
Wozu [Usunięty]
#160 Wysłany: 2010-07-03, 21:47
Stig, jak masz poważne zamówienie tak jak piszesz (nie czytałem co i ile chciałeś zamówić) to napisz maila do hurtowni, co chcesz zakupić i myślę, że ceny będziesz miał podobne.
Mnie nie chcieli sprzedać jednego paska i odmówili, ale jak Ty chcesz kupić więcej to może Ci sprzedadzą.